2821
2789

اینجا بنویسم ؟هستید؟فقط نظرتونو بگید خوبه یا نه چه جواب بده که نده خودمو اذیت نمیکنم با وجود همه اینا گفتم

واقعاً فکرم آروم نمیشد اینطور منو جای احمق بزارن و برن قبلش دوتا تایپیک آخرمو بخونین تا مینویسم چیا گفتم با اسم مستعار میگم و یکم با تغییر که شناسایی نشه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

به محض اینکه خیالت راحت شد دیگه منو نمیبینی اینجا ام نصب کردی یه سری چیزا مشخص میشه حالا به رو ام که نیارم

بی مسئولیت بودن و عدم تعهد تو رابطه رو اجازه نمیدم بندازی گردن اینکه قبل حرف زدن فکر نمیکنم

خیلی فکر کردم این حرفا رو اینجا یا اونا رو روبیکا بگم یا نه اصن میبینیشون یا نه میارزه یا نه ولی یه حسی بود که بهم فرصت دادیم

صبر کردم تا از عصبانیم کم بشه بتونم بدون بی احترامی بگم

من با نشستن تو ماشین تو عمدا تمام پلای برگشتم با سعید رو خراب کردم خودمو از چشمش انداختم بخاطر اینکه تو آینده بدبخت نشم یه آدم با لیاقت بیاد به جاش ولی تو یه هفته ای که با تو صحبت کردم فهمیدم توام لیاقت اون جایگاهو نداری

بخاطر اینکه این فرصتو بهم دادی ممنونم

با رفیق صمیمی اکست رفتی تو رابطه بعد پسره یهو ول کرد و رفت؟گور بابای هر دو تاشون ول کن جانم

حق همینه درست اینه رها کنم

ولی دلم تو این مدت زیاد شکست نفرین کردم و نمیبخشم هیچکدومشو

به محض اینکه خیالت راحت شد دیگه منو نمیبینی اینجا ام نصب کردی یه سری چیزا مشخص میشه حالا به رو ام که ...

بدنوشتی ک

زندگی ساختنی است،ن ماندنی...بمان برای ساختن،نساز برای ماندن...خودم رگ ب رگ شدم🥴ولی شما فعلا ی پند بگیرید تابعد🤧

کاش لال میشدم نمیگفتم نمیدونم خدا چرا همش اینکارا میکنه باهام شاید ام خودم احمقم

عزیزدلم اینجوری نگو🫂

زندگی ساختنی است،ن ماندنی...بمان برای ساختن،نساز برای ماندن...خودم رگ ب رگ شدم🥴ولی شما فعلا ی پند بگیرید تابعد🤧

کاش لال میشدم نمیگفتم نمیدونم خدا چرا همش اینکارا میکنه باهام شاید ام خودم احمقم

عزیزدلم اینجوری نگو🫂