2821
2789

ارزیاب بیمه تکمیلی درمان هستم.

با توجه با افزایش قیمت خدمات تشخیصی درمانی قبل از ارائه دستور پزشک یا کد رهگیری دستور به مرکز سونوگرافی از کد خدمتی که پزشک تجویز کرده مطلع شوید چون در ۹۰ درصد مواقع مرکز سونوگرافی خدماتی بیش از دستور پزشک انجام میدهد و هزینه خدمات مازاد از بیمار دریافت میشود. در ادامه روش های اطلاع از کد خدمت دستورو با توجه نوع بیمه پایه خواهم گفت.

اگر عزیزان سوالی در مورد بیمه تکمیل درمان دارند در حد توان اینجا پاسخ میدهم.

اگر بیمه پایه شما تامین اجتماعی هست

با وارد کردن کد ملی و شماره تلفن همراه از طریق سایت تامین اجتماعی وارد قسمت تامین من شوید و سپس وارد بخش نسخ الکترونیک من شوید در این قسمت با تعریف بازه زمانی که مدنظرتون هست میتوانید دستور سونوگرافی خود و همچنین کدهای خدمت و نوع سونوگرافی که تجویز شده ببینید حتما کدهای خدمت یا نوع سونوگرافی را یادداشت کنید و هنگام مراجعه به مرکز سونوگرافی در هنگام دریافت رسید هزینه کد خدمت یا نوع سونوگرافی که یادداشت کردید با کد خدمت یا نوع سونوگرافی که در رسید برای شما نوشته شده مطابقت دهید.

اگر بیمه پایه شما سلامت و یا خدمات درمانی هست.

با استفاده از کدملی و شماره تلفن همراه بیمه گزار اصلی وارد سایت سلامت شوید سپس با مراجعه به بخش نسخ الکترونیک مراحلی که در قسمت تامین اجتماعی گفته شد را انجام و در نهایت نوع سونوگرافی تجویزی را یادداشت کنید.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

به عنوان مثال زمانی که پزشک سونوگرافی شکم و لگن تجویز کرده مرکز سونوگرافی نباید این یک کد را تبدیل به دو کد کند یعنی یک سونوگرافی شکم و یک سونوگرافی لگن انجام دهد در اینصورت هزینه مازادی به بیمار تحمیل میشه که بیمه تکمیلی هم انرا پرداخت نمیکند.

مثال بعدی در ۹۰ درصد مواقع مرکز سونوگرافی در کنار سونوگرافی شکم و لگن یک کد اضافه تحت عنوان سونوگرافی نسج نرم انجام میدهد در حالیکه چنین سونویی در دستور پزشک نیست.

اگر بیمه پایه شما تامین اجتماعی هست

با وارد کردن کد ملی و شماره تلفن همراه از طریق سایت تامین اجتماعی وارد قسمت تامین من شوید و سپس وارد بخش نسخ الکترونیک من شوید در این قسمت با تعریف بازه زمانی که مدنظرتون هست میتوانید دستور سونوگرافی خود و همچنین کدهای خدمتی که تجویز شده ببینید حتما کدهای خدمت یا نوع سونوگرافی را یادداشت کنید و هنگام مراجعه به مرکز سونوگرافی در هنگام دریافت رسید هزینه کد خدمت یا نوع سونوگرافی که یادداشت کردید با کد خدمت یا نوع سونوگرافی که در رسید برای شما نوشته شده مطابقت دهید.

امیدوارم با دقت در این مورد و اگاهی رسانی هم هزینه های مازاد بر بیماران تحمیل نشود و هم مراکز سونوگرافی با استفاده از عدم اگاهی بیمار نتوانند درامد بیشتر را با تحمیل هزینه اضافی به بیمار بدست بیاورند.

اگر بیمه پایه شما تامین اجتماعی هستبا وارد کردن کد ملی و شماره تلفن همراه از طریق سایت تامین اجتماعی ...

سلام .یه سوال داشتم من بیمه تامین اجتماعی هستم و تکمیلی معلم دارم ،میخوام اسلیو کنم شرایط اینکه بتونم از تکمیلیم استفاده کنم چیه ؟اگه بیمارستانم دولتی باشه ،هزینه عملم آنلاین کسر میشه و اینکه حتما باید عملم درمانی محسوب بشه که هزینه اش برام کم بشه ؟من شنیدم اگه بی ام ای بالا بشه بیمه تامین هم یه مبلغی رو پوشش میده .درسته ؟

سلام .یه سوال داشتم من بیمه تامین اجتماعی هستم و تکمیلی معلم دارم ،میخوام اسلیو کنم شرایط اینکه بتون ...

سلام

جراحی های لاغری در صورتی تحت پوشش بیمه پایه و تکمیلی قرار میگیرند که بی ام ای فرد بالای ۴۰ باشه و نه حتی خود ۴۰ اگر بیمارستانی که شما جراحی میکنین از مراکز طرف قرارداد با بیمه تکمیلیتون باشه هزینه بصورت انلاین کسر میشه و شما فقط هزینه فرانشیز و لوازم مصرفی که خارج از تعهدات بیمه تکمیلیتون هست پرداخت میکنین. البته رویه در برخی از بیمه ها با این صورت هست که در جراحی لاغری شما قبل از عمل باید مدارک پزشکیتونو به بیمه پایه و بیمه تکمیلیخودتون ارائه بدین و بعد از تایید پزشک معتمد بیمه میتونین به مراکز طرف قرارداد مراجعه کنین.

سلامجراحی های لاغری در صورتی تحت پوشش بیمه پایه و تکمیلی قرار میگیرند که بی ام ای فرد بالای ۴۰ باشه ...

ممنونم از شما .دکترم تایید کنه بی ام ای بالاست و درمانی هستم کافیه یا اینکه از مرکز هم باید تایید بشه

سلام وقت بخیر

من میتونم ازتون سوالی بپرسم

اگر پزشک کدملی بیمار رو داشته باشه برای ثبت آزمایش و سونو میتونه به شماره تلفن بیمار دسترسی پیداا کنه ؟؟

ممنونم 🙏🙏

بعد اینکه موقع تمدید بیمه سلامت شماره تلفن بیمار ثبت شده هست تو سیستم ؟؟وقتی کد برای بیمار میاد برای ورود به سایت

ممنونم از شما .دکترم تایید کنه بی ام ای بالاست و درمانی هستم کافیه یا اینکه از مرکز هم باید تایید ...

چون رویه بیمه های تکمیلی متفاوت هست برای اطمینان هم از شرکت بیمه تکمیلیتون و هم از کارگزاری بیمه تامین اجتماعی شهر محل سکونتتون سوال بفرمایید. در ضمن تجهیزات جراحی لاپارسکوپی شامل بازوهای لاپارسکوپ و .. که جراح دستور خریدشو میده بعدا میتونین رسید تهیه این لوازمو ابتدا به بیمه پایه و سپس به بیمه مکملتون ارائه بدین تا بخشی از این هزینه هم بهتون پرداخت بشه.

خدا خیرت بده چند سال پیش دکتر برای من فقط سونو تخمدان سمت راست رو نوشت رفتم داخل ، از هر دو تخمدانم ...

سلامت باشید بله متاسفانه دیده میشه گاهی مراکز نزدیک به ۲ میلیون تومان بیشتر برای سونوهایی دریافت میکنن که در دستور پزشک نبوده.

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز