2789
عنوان

خانومایی که ژل زدین بیاین

958 بازدید | 32 پست

شنبه فیلر گونه تزریق کردم کات گونه

بعد دوشنبه احساس کردم اومده پایین انگار یه طرف گونم بعد با انگشتم آروم به سمت بالا دادمش الان احساس میکنم کلا بیشتر اومده پایین اومده توی لپم🤧خیلی ناراحتم اونطرف دست نزدم خوبه ولی اینطرف اینطوری شده

به کلینیک گفتم گفت تا دوهفته نباید ماساژ داد دو هفته که شد بیا برای ماساژ درست میشه

حالا واقعا درست میشه بعد دوهفته با ماساژ دکتر؟🤧😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

آرهراستی کات گونه واسه چ فرم صورتی خوبه

بنظر من واسه صورت گرد و بی زاویه

منم صورتم خیلی گرد نبود اما سیب گونه داشتم فک و بوکالم پره بود اما اصلا گونه نداشتم

صورتم بدون زاویه گونه و بدون گونه و یکسره پر بود لپ داشتم

واسه همچین صورت هایی کات گونه خیلی شیک میکنه

من وقتی تزریق کرذم خیلی بهم اومد بهدش اینطوری خراب شد

نکنیدد با خودتون این کارو حالا صبر کن بد دو هفته ایشالا درست میشه با اعصاب خوردی هیچی درست نمیشه عزی ...

برای اولین بار همچین کاری خواستم بکنم

هیچ تزریقی تا حالا انجام ندادم اما گونه واقعاااا نیاز داشتم🥲صورتم از ناحیه گونه خالیه اما لپم پره خب خیلی ناجوره نیاز داشتم واقعا

آنزیم چقدره هزینش؟🫠وای باز آنزیم باز فیلر🥲

بنظرم نباید ازت هزینه انزیم و فیلر مجدد بگیرن چون اگه واقعا اینجوری شده باشه ک میگی خزابکاری خودشونه..

ولی انزیم گرون نیست فک میکنم ۲ ۳ تومن اینطورا باشه هزینش

من زدم این مدلی نشده!! من شب اول دوم نشسته میخوابیدم دست کاریم ب هیچ عنوان نکردم

😭الان بنظرت دکتر درست گفته یعنی بعد دوهفته از تزریق برم ماساژ بده برام خوب میشه یعنی؟

الان انگار یه طرف پخش شده اومده توی لپم بیشتر

برای اولین بار همچین کاری خواستم بکنمهیچ تزریقی تا حالا انجام ندادم اما گونه واقعاااا نیاز داشتم🥲صو ...

فدای سرت عزیزم درست میشه اینقدر بهش فکر نکن فوقش درست نشد میری پیششون باز بپذیرش ک اینجوری شده الان هرچی بیشتر حساسیت خرج بدی بیشتر عصبی میشی هیچی هم درست نمیشه نگرانش نباش🫠