2821
2789
عنوان

قرص راکوتان

300 بازدید | 9 پست

چند عدد و چند ماه راکوتان خوردین تا صورتتون شفاف و صاف شد؟؟

نتایج ازمایش هاتون هرماه نرمال بود ؟

ما گم شدگانیم که اندر خم دنیا تنها هنر ماست که مجنون حسینیم.🫀

من ۸ ماه مصرف کردم دو ماه اول برون ریزی داشتم بعد دیگه صورتم خیلی خوب شد راضیم

خدایاااا💚 قصه وکالت را زیاد شنیده ام اما قصه ی وکیلی چون تورا نه ... توکه وکیل باشی همه حق ها گرفتنی است پرونده ای که تووکیلش باشی قصه اش ستودنی است .... 🩵💙

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نخور عزیزم تاثیرش روی جوش خوبه واقعا صاف میکنه من هم یک سال خوردم ولی در آینده برای بارداری عوارض دکترها میگن نه ولی هم من هم یکی اقواممون گرفتار بارداری پوچ شدیم روی کیفیت عملکرد تخمدان اثر داره

هر روز ب مدت یک ماه

سه ماه اول رو یک روز درمیون خوردم

و سه ماه بعدی رو دو روز درمیون

و بعد ب مدت سه ماه هفته ای یه دونه

تجویز دکتر بود

البته اینم بگم اون ماه اول ک هر روز یکی میخوردم، دکتر اولیم تجویز کرد و تو اون یه ماه برون ریزی شدید داشتم و خیلی اذیت شدم.. عوارضش خیلی شدید خودشو نشون داد

ولی بعد ک دکترمو عوض کردم، بهتر شد.. گفت نباید روزانه میخوردی و دکتر اولی بد تجویز کرده بوده..

عوارضشم خشکی شدید چشم و بینی و خون دماغ شدن بود

لبامم بشدت پوسته پوسته میشد ..

أللّٰهُم کَمَا حَسَّنْتَ خَلْقی، فَحَسِّنْ خُلُقِی←بارالٰها! همان‌گونه که آفرینشم را نیکو کردی، اخلاق مرا نیکو بگردان ..🌱🤍✨

سلام خوبی

اگر شروع به مصرف راکوتان کردی من قرص راکوتان از داروخانه گرفتم ولی الان یه جراحی مهم پیش رو دارم که تداخل داره باهاش و جراحی برام مهم تر از پوستمه و شاید بعدشم تا یکی دو ماه نتونم مصرف کنم. میخواستم ببینم اگر قرص رو میخواید به همون قیمت داروخونه براتون بفرستم. دوز 20mg هست و ۶۰ عدد

ممنون میشم همکاری کنی