2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چرخش لگن با گودی کمر فرم و علایمش مشابه است ولی درمانش متفاوتاول مطمعن شید کدومه

کمرم حدود هشت تا نه سانت از دیوار فاصله داره

نمی دونم شایدم چرخش لگن باشه

ممنون جوابتون خیلی کمک کننده بود

خواهش میکنم، درد در ایستادن یا مشکل در راه رفتن هم دارید؟

بله همیشه پا درد دارم کمرم فرو رفتگی داره شکمم آمده جلو طرز راه رفتنم تعقیر کرده حتی بقیه متوجه شدن قبلا کمتر بود الان زیاد شدن

باید متخصص طب فیزیکی بری

معاینه میکنه در صورت نیاز اسکن مینویسه برات

با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی شود. در صورت نیاز در تاپیکتون تگ کنید. درصورت ریپلای و مخالفت با نظر بنده در موارد درمانی، به اظهار فضل شما پاسخی نمیدهم. آن کس که نداند و نداند که ندانددر جهل مرکب ابدالدهر بماند

بله همیشه پا درد دارم کمرم فرو رفتگی داره شکمم آمده جلو طرز راه رفتنم تعقیر کرده حتی بقیه متوجه شدن ...

علائم همگی برای چرخش لگن رو بجلو هست ، مخصوصا شکم که شبیه به حالت کاسه ای نیمه کج به بیرون میشه

ابتدا متخصص طب فیزیکی باید بری معایمه کنه در صورت نیاز اسکن مینویسه انجام میدی.

انحراف جانبی ستون فقرات (اسکولیوز) منجر به گودی کمر زیاد، کمردرد، غیرقرینگی در سطح قرارگیری شانه ها و.. میشه.

با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی شود. در صورت نیاز در تاپیکتون تگ کنید. درصورت ریپلای و مخالفت با نظر بنده در موارد درمانی، به اظهار فضل شما پاسخی نمیدهم. آن کس که نداند و نداند که ندانددر جهل مرکب ابدالدهر بماند