2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرمن سرلک هم شفیع عاصم هم بابا اسماعیل.

چون از بچگیو جوونی باهم بودن باهم ب همه چیز رسیدن.

بابا اسماعیلم بخاطر اینکه خواهرش جاهد ب جایی بند باشه و مدیرباشه اونجا نگهبانه.هم اینکه دوست داره خاکی بمونه.و پنهان ازنظرها.....

چرا اغلب ما به فقرا لباس کهنه و غذای مانده میدهیم؟اما به ثروتمندان هدایای گران قیمت؟!!!!
من فکر میکنم سرلک همون قدرته،ی اتفاقی براش افتاده ک دوست نداره صدیقه ببینتش الکی گفتن شهید شده

ن اونکه واقعا شهید شد

چرا اغلب ما به فقرا لباس کهنه و غذای مانده میدهیم؟اما به ثروتمندان هدایای گران قیمت؟!!!!
ن اونکه واقعا شهید شد

نه فکر کنم الکی گفتن خودش یکی رو فرستاده ک بگن شهید شده،ولی ترکش خورده نمیخواد خودش رو ب خانوادش نشون بده

لطفا برای شادی روح مامان و بابام صلوات بفرستید
نه فکر کنم الکی گفتن خودش یکی رو فرستاده ک بگن شهید شده،ولی ترکش خورده نمیخواد خودش رو ب خانوادش نشو ...

نبابا.الکی واس چی قایم کنه.اون شهید شد رفت ندیدی مزارم داره صدیقه میرفت سرمزارش.کلا قدرت تموم شد رفت.ادامه ماجرا صدیقه س و مهمون کوچولو قدرت ک همون جواده.

نبابا.الکی واس چی قایم کنه.اون شهید شد رفت ندیدی مزارم داره صدیقه میرفت سرمزارش.کلا قدرت تموم شد رفت ...

فیلمه دیگه هیچی ازش بعید نیست

لطفا برای شادی روح مامان و بابام صلوات بفرستید