2789
عنوان

درمان پیسی

145 بازدید | 7 پست

سلام دوستان

مادرم و خاله ام چنین سال درگیر پیسی بودن الان حدود دو سال هست که درمان شدن

از پماد سوختگی منوبنزن که داروخانه ها میتونید تهیه کنید استفاده کردن

هرکسی این مشکل رو داره بگه براش نحوه استفاده و همهههه چی رو توضیح بدم

مامانم همه روشا رو امتحان کرد همه گفتن درمان نداره ولی خب با مصرف این پماد تمام بدنش یکدست سفید و بسیااااار زیبا شده جوری که اطرافیان میگن کاش ماهم پیسی بگیریم

سلام. حال همه ما خوب است. ملالی نیست جز گم شدن گاه به گاه خیالی دور که مردم به آن شادمانی بی سبب میگویند. با این همه عمری اگر باقی بود طوری از کنار زندگی میگذرم که نه زانوی آهوی بی جفت بلرزد و نه این دل نا ماندگار بی درمان

آره خواهرمم داره سفید میکنه کلا بااین پماد

خدا جونم خیلی دل تنگ روزهایم ک اصلا قدرشونو ندونستم بیرون رفتنهای بی دغ دغه دورهمی های دوستانه اخ چه روز های داشتم هرروزم تنوع بود ولی متاهلی ک فک میکردم خیلی خوب میشه دقیقآ بر عکس شد ن تفریحی ن بیرون رفتنی خستم دل تنگ مجردیم😭😭😭

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ببینید

تعداد بسیار کمی از این افراد به این پماد حساسیت دارن باید حواستون به این باشه

پماد رو روی نقاطی که رنگ بدن خودشون هست و سفید نشده بابد بزنن به مدت حداقل ۴ ماه سوزش و خارش داره ولی خب باید تحمل کرد به مرور نقاطی که پماد زدین سفید میشن ولی خب خیلیییییی زودتر از روند طبیعی

شبا باید استفاده کنید که نور نباشه و در جای خنک باشین

حواستون باشه که پوست این افراد به شدت حساس هست و بابد همه عمر ازش مراقبت کنن مثلا اصلا نباید در برابر نور و حرارت زیاد باشن یا لیزر بخصوصی انجام بدن اگه قصد دارن باید زیر نظر پزشک باشه

قیمت پماد هم خوبه زیاد گرون نیست البته به داروخانه ها سهمیه ای میدن

سلام. حال همه ما خوب است. ملالی نیست جز گم شدن گاه به گاه خیالی دور که مردم به آن شادمانی بی سبب میگویند. با این همه عمری اگر باقی بود طوری از کنار زندگی میگذرم که نه زانوی آهوی بی جفت بلرزد و نه این دل نا ماندگار بی درمان

مشکل پوستی نداره؟فقط بخاطر سفید شدن میزنه؟

چرا پیسی داره چند ساله هر دکتری رفت درست نشد دیگه تصمیم گرفت کلا سفیدش کنه

خدا جونم خیلی دل تنگ روزهایم ک اصلا قدرشونو ندونستم بیرون رفتنهای بی دغ دغه دورهمی های دوستانه اخ چه روز های داشتم هرروزم تنوع بود ولی متاهلی ک فک میکردم خیلی خوب میشه دقیقآ بر عکس شد ن تفریحی ن بیرون رفتنی خستم دل تنگ مجردیم😭😭😭