2777
2789

وا خوب یه سیر میدادی بجو اصلا دردش برطرف میشد یا پیاز طبیعیه هر چیزی میگن چرا میگیری اول تحیقیق کن فک کن دشمنته اوده مجازی یه دارو میگه بگیر مال سرما خوردگی باید بگیری شما 

psychometrist.ir  (تست های شخصیت و روانشناسی و پرسشنامه  ) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استفاده نکردم اسمش و یادم رفت میخوام دوباره بگه برم بگیرم

فک کردم اون دارو اینجوریش کرده اگرم گرفتی اول ببین ضرری نداره یعد بده بهش  

psychometrist.ir  (تست های شخصیت و روانشناسی و پرسشنامه  ) 

پونه رو مثل چایی دم کن دو سه روز بخوره  یه کوچولو هم  خیس کن یا اگه تازه اش بود له کن بزاره رو دندونش عفونتو میکشه . چرک خشک کنشم بخوره  یکی دو روزه که اثر نمیزاره. از داروخانه هم دنتول بگیر نال دندون درده اروم میکنه سریع

میگن ملا نصرالدین از بیکاری سوزن به تخ  م خودش میزد و جیغ و داد میکرد!حالا شده حکایت بعضی از کاربرا  از بیکاری هی دنبال اشکال و ایراد الکی میگردن تاپیک بزنن و جیغ و داد کنن !!