2777
2789
یکی از رفیقش زن و بچه داره ولی ته خطه خیلی رو شوهرم اثر گذاشته

نمیتونی تو هم با زنش دوست بشی خانوادگی رفت و امد کنین.

ببین اقایون گاهی نیاز دارن با  دوستشون تنها باشن. حقشونه با رفیقشون برن بیرون دوری بزنن یا شامی بخورن.

چه تاثیری از دوست میگیره؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با رفیق داشتن شوهرتون کنار بیاین. تجربه خودمه. من خیلی حساس بودن همش با دوستاش بود ولی دیدم فایده ند ...

درست فهمیدم عزیزم ؟یعنی هیچی نگم آخه خیلی اوقاتم تلخ شده دوبار پاشد بزنه هرچی بهش میگم رفیقت خوب نیست نمیفهمه

اولاآره الان محل نمیدم بره بادوستش البته اگه از حدش خارج بشه منم یکاری میکنم .مثلایباربهش گفته بودم ...

شوهر من تهدیدم میکنه میگع میدونم چیکارت کنم تا دیگه زبونتو جمع کنی و ساکت باشی

استارتر مشکل تو مشکل منم هس😣😣.تمام دوستاش مجردن و دست ازشون برنمیداره .تو حال و هوایی مجردیه.مسئولیت پذیر نیس😢دلم پر خونه

اگه خدا بخواد تیکر عروسیمه..خیلی مشکل داریم هرکی امضامو دید یه صلوات مهمونم کنه تو این تاریخ عروسیمونو بگیریم و راحت شیم.اجرتون با آقا امام زمان(عج)💔
نمیتونی تو هم با زنش دوست بشی خانوادگی رفت و امد کنین. ببین اقایون گاهی نیاز دارن با  دوستشون ...

دوستش بهش یاد داده که زن و به هیچ وجه محل نده مشروب در حد زیاد دروغ

شوهر من تهدیدم میکنه میگع میدونم چیکارت کنم تا دیگه زبونتو جمع کنی و ساکت باشی

من شوهرم اینطوری بگه ازخونه پرتش میکنم بیرون.حالااینطوری که میگی بهتره کاری کنه توخونه وباخودت سرگرم بشه که لااقل کمتربره

من که خسته شدم آبجی

بخدا منم همینطور😭.زورم که بهش نمیرسه نفرینش میکنم..لامصب دوستاش یکی دوتا هم که نیستن.نمیدونم چکارش کنم

اگه خدا بخواد تیکر عروسیمه..خیلی مشکل داریم هرکی امضامو دید یه صلوات مهمونم کنه تو این تاریخ عروسیمونو بگیریم و راحت شیم.اجرتون با آقا امام زمان(عج)💔
بخدا منم همینطور😭.زورم که بهش نمیرسه نفرینش میکنم..لامصب دوستاش یکی دوتا هم که نیستن.نمیدونم چکارش ...

هرچی به طلاق فکر میکنم دلم میگه نه قوی باش😳بچه داری شما؟

دوستش بهش یاد داده که زن و به هیچ وجه محل نده مشروب در حد زیاد دروغ

باید اینقدررر باهمسرت رفیق باشی و پایه که  لازم نباشه بره پیش رفیقش. بخای هی بگی بکن نکن اون بدتر میشه

البته دوست لازمه ی زندگی همه هست. ولی خب دوست خووب

هرچی به طلاق فکر میکنم دلم میگه نه قوی باش😳بچه داری شما؟

نه من هنوز عقدم..شما چی؟