2777
2789
عنوان

بمن بگین اینی که شوهرم میگه درسته😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1459 بازدید | 126 پست

اشکال نداره عزیزم‌ منم همینطور بودم ولی انقد خودم رفتم جلو که براش سوال شده بود حسابی به تغذیم میرسیدم و چون باهم خیلی شوخی داریم کاری کردم عادت کرده بود بعدش درست شد رک و واضح میگفتم بهش میگفتم داری منو افسرده میکنی انرژیت منفیه اینا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه دکتری باید رفت؟

دکتر متخصص مردان هست روانپزشک هم میتونی بری

یا رب یا رب یا رب     خدای خوبم خدای مهربونم خیلی ازت حاجت میخوام خیلی خواسته دارم. خدایا حاجت همه رو بده حاجت منم بده....یا رب یا رب یا رب

بعضی مردا اینجوری میشن

مخصوصا اگه همسرشون رو خیلی دوست داشته باشن،انگار فک میکنن رابطه جنسی یعنی حاملگی و حاملگی یعنی درد و رنج و سختی کشیدن همسرشون

پیشنهاد میکنم فیلم «یک اتفاق مبارک» رو ببینید.

من در نی نی سایت:    
به نظر من خودت ناراحت نکن  با توجه به اطلاعاتی که تو نی نی سایت به دست آوردم 60%مردای ایرانی ای ...

خیلی بهش شک میکنم ولی چیزخاصی دستگیرم نمیشه

بیش از حد درگیر کارشه و بعد کار مستقیم میاد خونه

نمیدونم هنگم

نه سزارین حتی خط سزارینم زیاد مشخص نی... منظورم اینه همه جوره اوکی ام

موقع سزارین ب واژن اسیبی نمیرسه نه؟؟ب داخل حتی؟

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
اشکال نداره عزیزم‌ منم همینطور بودم ولی انقد خودم رفتم جلو که براش سوال شده بود حسابی به تغذیم میرسی ...

منم بهش میگم داری منو داغون میکنی من نیاز دارم چقدر من بیام جوابم همش سکوت یا حر فهای بی ربط 

نه اصلا

مرسی درگیری ذهنیم بود 🤗😊

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)