2777
2789
بچه ها فرق پرایمر با کانسیلر چیه

پرایمر زیر ساز و دوام ارایش را زیاد میکنه و کرم مدت بیشتری میمونه روی پوست ولی کانسلیر برای پوشوندن جوش و لک و اینهاس ک اصلااااا خوب نیست و پوست را داغون میکنه

شهامت میخواد سرد باشی ولی گرم بخندی...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من پرایمر طلا داشتم خیلی خوب بود ولی دیگه مثل اون گیرم نیومد پوستم را صاف و عالی میکرد و چربی پوستم زا میگرفت قیمتش هم خوب بود ولی دیگه نتوتستم مثل اون پیدا کنم 

شهامت میخواد سرد باشی ولی گرم بخندی...

https://youtu.be/XZiKP_0RKoY

اینم لینک پرایمر برای پوشاندن منافذ باز پوست

اگه ویدئورو دوست داشتین لایک کنید وبرای عضو شدن در کانال.کانال رو سابسکرایب کنید واگه دوست داشتین از ویدیوهای بعدی باخبر بشین زنگوله کنار سابسکرایب رو هم

بزنید۱

سلام من تو خونه .خودم پرایمر درست میکنم هم طبیعیه.هم بدون مواد مضر وشیمیاییه.هم کم هزینه وهم آسونه.

توی یوتیوب کانال دارم به اسم Layla A

علاوه بر پرایمر لوازم دیگهای هم آموزش میدم مثل کرم روز وشب انواع تونر انواع سرم انواع رژلب .پاک کننده آرایش وغیره

کانسیلر مگه واس دور چشم نی فقط؟

نه روی تیغه بینی میشه زد کلا برای سایه روشن کانتور میشه از کانسلیر استفاده کرد

دامبلدور: هری رنج کشیدن نشون میده تو هنوز یک انسانی درد بخشی از انسان بودنه هری:پسمن نمیخوام انسان باشم.
پرایمر زیر ساز و دوام ارایش را زیاد میکنه و کرم مدت بیشتری میمونه روی پوست ولی کانسلیر برای پوشوندن ...

اونیک جوش و لک‌میپوشونه کورکتوره ک رنگای مختلف داره

دامبلدور: هری رنج کشیدن نشون میده تو هنوز یک انسانی درد بخشی از انسان بودنه هری:پسمن نمیخوام انسان باشم.

سلام وقت بخیر 

من مشاور پوست و مو  هستم 

دوست خوبم چرا سعی نمیکنید به جای پاک کردن صورت مسئله ؛ مسئله رو حل کنید ؟

به نظرتون بهتر نیست مشکلات پوستی حل بشه که احتیاج به پرایمر نباشه ؟

اگر دوستان عزیز احتیاج به مشاوره دارن یا مشکلات پوست و مو دارن میتونن با شماره زیر تماس بگیرن تا به صورت رایگان مشاوره بگیرن و راه حل رو بدونن و با مشکلات پوست و موی خودشون اشنا بشن     روز خوبی داشته باشید 

09394925844 ز. امیری 

هر چی میدونم دربارهی پرایمر و... میگم ایشالا که پولتون حروم نشه 

خیلیا گفتن پرایمر چیه . پرایمر یک محصول مراقبتی آرایشیه که بعد از روتین پوستی  استفاده میشه  و قبل از کرم پودر و کانسیلر . (حتما مرطوب کننده بزنید اگر پوستتون خشکه ، چرب بود هم بزنید ولی خشک حتما)

کارش اینه که منافد و خطوط ریز پوست و کاور میکنه و رطوبت و... پوست و تنظیم میکنه که میکاپ شما به بهترین شکل ممکن انجام بشه ،

کرم پودر و... خوب روی صورت بشینه و بعد از مدت زمان کم ماسیده و چروک نشه . 

اگر از پرایمر استفاده کنید میکاپ خیلی خیلی بهتر میشه و ماندگاریش هم بیشتر خیلی مزیت ها داره واقعا نمیشه همه رو اینجا گفت اگر نخواید کرم پودر بزنید هم میتونید پرایمر و به تنهایی استفاده کنید یه نکته ی مهم هم اینه که پرایمر و که زدید حداقل 3 دقیقه صبر کنید پرایمر جذب بشه بعد کرم پودر یا چیز دیگه بزنید 

وقتی از پرایمر استفاده میکنید سطح پوست یکسان میشه و خیلی حالت خوبی میگیره به خودش واقعا.  خلاصه صاف و یکدست و بالابردن عمر آرایش روزانه و رفع قرمزی و التهاب پوست 

برند های مختلفی پرایمر داره ولی به جرات میگم بهترین مارکی که دیدم که حتی تا به حال یک نظر منفی ازش ندیدم پرایمر بنفیت بوده که برای پوست چربه باعث جوش نمیشه منافد خیلی خیلی عالی کاور میکنه فقط یکم گرونه اگر توان خریدشو دارید حتما همینو بگیرید مارک بعدی قیمت مناسب تر بی بی اسکین میبلین هست فقط یه چیز بگم اینا برای پوست نرمال به سمت چرب هست پوست خشک هم میتونید از اینا استفاده کنید فقط حتما آبرسان و مرطوب کننده یعنی روتین پوستی داشته باشید .

پرایمر های خوب پوست و تا حدی لیفت هم میکنن

استفاده از پرایمر اجباری نیست ولی اگه استفاده نکنید احتمال کیکی و خراب شدن ارایش زیاده

خیلی از اینا که گفتم خارجی بودن دقتتتت کنید خواهشا فیک تو بازار پره خیلی از فروشگاه ها حتی خودشونم نمیدونن دارن فیک میفروشن

به هیچ وجه از فروشگاه هایی که  تو بانه میفروشن نخرید به هییییچ وجه
بارها چند تا فروشگاه هم معرفی کرده بودم اما تشخیص درست و غلط دیگه با خودتون هست . الان خیلی از فروشگاه ها نمیدونن خودشون هم که دارن فیک میفروشن اما اینا بهترین بودن 

اولین فروشگاه اسمش اوردینری استور هست قیمتاش خوبه محصولاتشم اصل بوده تا حالا تو گوگل بزنید اوردینری استور میاره 

دومی فروشگاه مادران هست که فروشگاه سیسمونیه ولی محصولات بهداشتی پوستی اصل هم دارن 

سومی سراوی ایران بود که اونا هم خوبن اما همون اولی بهتر از همه هست . چهارمی رایامیکاپ بود که البته چند نفر دیدم جدیدا ازش ناراضی بودن قبلا خوب بود . 

سعی خودمو میکنم به سوالات جواب بدم تا جایی که میتونم