2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من حال ندارم این همه تاپیک بخونم. نیم ساعته اومدم اینجا هممممه میگن ثمین😕 تو بگو چی شده؟؟؟ اون که خ ...

معلوم شد ثمین همون ساریتاست

وقتي يكي رو صدا ميكنيد،وقتي ميگه بله؟،بعدش نگيد هيچي😐                                                               بعدش نگيد هيچي😑                                           بعدش نگيد هيچي لعنتيا😤😩                                               باردار نيز نيستم😁🙌🏻          
معلوم شد ثمین همون ساریتاست

از کجا؟ خودش گف؟

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 
برگشته دوباره با کاربری جدید

چجوری میشه کاربری قبلیمون که با شماره تلفن بوده را برگردونیم؟

من در آستانه ی چند سالگی ام؟؟؟؟با احتساب روزها ؛صد سال خسته...باحتساب شب ها؛هزار سال منتظر ...وبااحتساب  عشق؛سال هاست که مُرده ام....
از کجا؟ خودش گف؟

نتردام لوش داد

خودشم اعتراف‌کرد

البته میگفت ساریتا آشنای نزدیکمه خودش نیستم

وقتي يكي رو صدا ميكنيد،وقتي ميگه بله؟،بعدش نگيد هيچي😐                                                               بعدش نگيد هيچي😑                                           بعدش نگيد هيچي لعنتيا😤😩                                               باردار نيز نيستم😁🙌🏻          
نتردام لوش داد خودشم اعتراف‌کرد البته میگفت ساریتا آشنای نزدیکمه خودش نیستم

تصوراتم ب هم ریخت😐😐😐😐😐

ایده هاش جالب بود ولی

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 
نتردام لوش داد خودشم اعتراف‌کرد البته میگفت ساریتا آشنای نزدیکمه خودش نیستم

گفت همخونه بودم باهاش یه مدتی بخاطر همین ای پیمون یکیه🤤🤤🤤🤤🤤

در زلف چون کمندش ای دل مپیچ کانجا     سرها بریده بینی بی جرم و بی جنایت...
گفت همخونه بودم باهاش یه مدتی بخاطر همین ای پیمون یکیه🤤🤤🤤🤤🤤

آره

راست و دروغش با خودش من نه رد میکنم نه تایید