2821
2789
عنوان

مشکل در رابطه

2187 بازدید | 39 پست

سلام بچه ها

من و شوهرم یک ساله و نیمه که عروسی کردیم

همسرم آدمیه که تو خانواده مرفه بزرگ شده و هرگز دغدغه پول نداشته

من اوایل همش بهش میگفتم برو دنبال کار و اینا میگفت میرم دنبال کار فعلا کار نیس، اینم بگم یه باغ کشاورزی داریم ولی خب فصلیه دیگه

تا این اواخر دیگه خیلی بهش فشار آوردم گفتم بیکاری چرا و اینا رفت کلاس تعمیرات برد ثبت نام کرد و الان یه مدته کلا تو خودشه میگه خوبم ولی با من سرد برخورد میکنه، چن روزه اصلا نزدیکم نمیشه البته دیروز اومد بغلم کرد گفت من بدون تو نمیتونم زندگی کنم ولی امروز دوباره بازم همونجوری شده، حال منم اصلا خوب نیست وسواس فکری دارم نمیدونم باید چیکار کنم یکیره دارم گریه میکنم کمک کنین بهم

خاستگاری اومد شغلش را چی گفت؟؟؟

💪🏻لطفا با من درددل نکنید من خودم به زور شیره سرپام😉😉😉🥺😂🦶🏻🦶🏻🦶🏻🥴🫠از خواب چو برخیزم ،اول تو به یاد آیی🐓سبز میپوشی، کویر لوت جنگل میشود،عاقبت جغرافیا را هم تو عاشق میکنی❤️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اتفاقی نیوفتاده که اخه گریه چرا؟! تازه مشغول کارشده فکرش درگیره کارشه معلومه با وقتی بیکاربوده شرایطش فرق میکنه

فکر کن قهوه بنوشی ته فالت باشد🥀بعد از این دیدن او فرض محالت باشد🥀از خدا ساده بپرسی که تو اصلا هستی🥀گریه ات باعث تکرار سوالت باشد🥀چمدان پر بکنی خاطره ها را ببری🥀عکسهایش همه ی عمر وبالت باشد🥀روز و شب قصه ببافی که تو را می خواهد🥀باز پیچیده ترین شکل خیالت باشد🥀توی تنهایی خود فکر مسکن باشی🥀قرص اعصاب فقط چاره ی حالت باشد🥀ای که از کوچه معشوقه ما می گذری🥀قسمت ما نشد این عشق حلالت باشد🥀🖤

و علیکوم .تو عقد ندیدی بیکاره زنش شدی .الان یادت افتاده بیکاره ؟؟

تویی که میبینی نوشتم متاهل و متعهد بازم درخواست میدی .بیغیرتی همین؛ ناموس سرت نمیشه اگر سرت میشد به زنهای متاهل درخواست نمیدادی.حتما برو تو دستشویی و عمیق به سوراخ توش و محتویاتش نگاه کن .چون همون چیزیه که تو مغزتع ....تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

شوهرت شغلش چیه

الهی شکر ب داده و نداده ات ،ک داده ات نعمت و نداده ات حکمت هس 🙏عشق زندگیم شوهرم♥ و گل پسرم 😘 و مامان و بابام اینا😘 و داداشام و ابجی هام😘و دوستای جون جونیم🌺