2821
2789
عنوان

پشیمونی از ازدواج

336 بازدید | 8 پست

دوستان مدتیه نامزدیم هنوز عقد نیستیم از لحاظ اخلاقی مشکلی نداره ولی من پشیمون شدم از ازدواج میگم چرا بابد ازدواج کنم اونهمه مسولیت بندازم ب دوشم هی مهمونداری و بچه داری کنم از خودم بزنم برا بچه درصورتی ک خودم مستقلم میتونم عشق و حال دنیا رو بکنم با پولم ۲۷ سالمه یساله نامزدم بنظرتون اگه بهم بزنم سالهای بعد پشبمون نمیشم؟ هی میگم ازدواج کنم ک چی بشه الان دارم خونه بابام بخور بخاب میکنم ب کسی جواب پس نمیدم

خودِ عزیزم؛امیدوارم اون اتفاقی که منتظرشی به زودی رقم بخوره، انقد غیرمنتظره که مجبور شی یجا بشینی تا از شُک‌اش درای، یه لبخند واقعی بزنی و بیای بگی بلاخره اتفاق افتاد🍊☺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگ رفتارش درست بهم بزن ققط بخاطر اینکه بگین شوهر دارم ازدواج نکنید ولی اگ بخاطر آزادی و ایناست شاید بعد 30 پشیمون بشی

درخواست دوستی از هیچکس قبول نمیکنم(ازشعورتون 🙏)کپی پروفایل🚫🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠صدای تشویق و توهین ،هردو برایم نویز هست 📢

نه این حرفو نزن

از یه جایی به بعد ادم باید خانوادشو تشکیل بده

زندگی بعد از ازدواج بنظرم خیلی قشنگتر از مجردیه

منم مستقل بودم قبل از ازدواجم درس خوندم کارکردم ازاد بودم خانواده ی حمایتگر و خوبیم داشتم اما بعد از ازدواج ارامشم خیلی بیشتر شد حالم خیلی بهتر شد

عاشق نامزدتی ؟ تفریح و عشق حال که با همسر بیشتر خوشمیگذره

ببین از یه جایی به بعد از تنهایی تفریح کردن خسته میشی دوستاتم ازدواج میکنن میرن و اونموقع که تو قصد ۱۰۰ درصد ازدواجو پیدا میکنی دیگه مورد مناسبی شاید اطرافت نباشه

ادم خوبه تو جوانی و سر زندگی ازدواج کنه جوونیشو با همسرش بگذرونه

من خودم ۲۶ سالمه نزدیک ۵ ماهه عقد کردم ۴ سالو نیمم تو رابطه بودیم

خونه پدر تا یه تایمی میتونه بخوری و بخوابی . من که سنم از شما کمتره اما حس اضافه بودن دارم خونه شون شاید بخاطر تفکرات خودم یا بخاطر رفتارهای دیگران

منم خب درامد و تحصیلاتمم دارم اما اگه جای شما بودم مراسمم رو بهم نمیزدم . یکسال پیش باید به این موضوع فکر میکردین بالاخره اون پسر هم یکسال درگیر بوده . دلایلتون برای من غیر منطقیه

یه چیز دیگه دوستم

نگو کار میکنم و ال و بل ...

خب اون اقا ام کار میکنه خرج زندگی و خیلی چیزا میده

و وقتی ادم همسرشو دوست داره با عشق براش اشپزی میکنه خونه مشترکو تمیز میکنه و ...

دوسش نداری ؟؟؟

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز