2777
2789
ممنونم میشم کمکم کنید

می دونم گرسنش نیست چون 120 میل شیر خورد ولی بازم بیدار شد

وقتی بیدار میشه حتماً باید بره زیر سینه

داغونم داعون
عزیزم عادته شیشه هم میخوره یعنی شییر خشک معمولا شیرخشک بچه هارو بقولی می گیره دکتر بچه من گفت باید چند شب تحمل کنی هربار گریه گرد شیربهش ندی تا بخوابه ولی نتوونستم تا 18 ماهگی که از شیر گرفتم البته بچه من شیرخشکی نبود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شیر خشک هم خورده پس گرسنه اش نبوده دیگه...
اره خیلی سخته مخصوصا اگه محل ندی ....... صداشون ولوم میدن !!!!

من خواهر زادم این طوری بود یه تا صبح اگه سه چهار بار پا میشد یعنی خیلی خوب خوابیده !!!
نیم ساعت به نیم ساعت نق نق .....ولی بزرگتر که شد شیر خشک میخورد بهتر بود ولی باز همزمان با دندون دراوردنش هر یه دندون دو سه شب بد خوابقی شاید تا دو سالگی فقط چند شب تا صبح راحت خوابید که به تعداد انگشتای دست نمیرسه
می دونم و درکت می کنم
اما تجربه من رو هم بشنو ... پسر من فقط زمانی اینجوری مرتب بیدار می شد که دماغش گرفته بود و من قطره کلرید سدیم بود چی بود می ریختم تا صبح می خوابید چون می گی گرسنه نیست از این موضوع هم مطمئن شو چون ...معلوم هم نمی شه یعنی سرما نخورده اما دماغش می گیره ...
بعد وقتی هم گریه می کنه شاید می ترسه از اینکه نباشی پیشش ... این جور مواقع بوسش کن و آروم بزن توی کمرش تا آرامش بگیره بعد اون قطره رو هم امتحان کن خصوصا قبل از خواب و یا اگر یادت رفت وقتی گریه کرد بریز ممکنه گریه کنه و برات کار سخت بشه اما من با توجه به تعریفت فکر کنم همین مشکل پسر خودم رو داره ...
وای سوده منم همین مشکل رو دارم مثل تو طاها شبا خیلی بیدار میشه یه ماهه اینجوری شده منم مطمئنم سیره چون بهش قبل از خواب شیر خشک میدم البته دندون هم داره در میاره ولی از پایان 6 ماهگی خوابش ریخت بهم تازه قبلش تو تختش می خوابید الان اصلا نمی خوابه باید پیش من بخوابه وقتی هم سینه ندم به قول یه گریه ای به پا می کنه که باباش هم بیچاره بد خواب میشه ادم هم از کرده خودش پشیمون میشه منم نمی دونم چی کار کنم
نه تا گریه کرد قطره رو بریز یا شب قبل از خواب می دونم بی تابی می کنه ولی توی دو تا سوراخای دماغش بریز ... ایشالله حل میشه ... در ضمن به شیر خشکش حساسیت نداره که دل درد بگیره ؟ روزها آرومه ؟
در ضمن نذار روز هم خیلی بخوابه .//
موفق باشی و خوب بخوابی می فهمم من هم کارمندم می دونم چی می گی ولی آرتین الان 2 سال و سه ماهشه
فرفری جان خدا آرتینت رو صد ساله کنه

منظورت اینه که تا شب بیدار شد بریزم تو بینیش؟؟ قبل خوابش نریزم ؟

نظرت چیه که آخر شب ببرمش حمام بلکه خسته بشه بهتر بخوابه
روزها بچه فوق العاده آرومیه کاری به کارم نداره
عزیزم بخدا چند روز سایت خراب بود ببین باید محیط بینی مرطوب باشه ... هر 4 ساعت می تونی بریزی فقط وقتی خوابه نه ولی اگر گریه کرد بریز ... الان آرتین بعضی شبها می گه مامان قطره بریز