2821
2789

دارم کلاسهای رانندگی شرکت میکنم تا الان نزدیک به ۲۰بار از زبون این واون شنیدم که پسرا تو رانندگی استعداد دارن و واسه خودشون راننده ان ...نمیدونم چرا ما دخترا رو هیچکس نمیبینه ؟مگه ماها خنگیم ؟ یا استعداد نداریم؟

ماهم اگه از بچگی سوار میشدیم الان راننده بودیم

چو تخت پاره بر موج رها رها رها من 🌊🕊

ولشون کن این نوع پسرها میخوان بگن ما خیلی بلدیم برو بشین پشت ماشین لباسشویی تو برو این همه خانم راننده بهتر از صدتا مرد مدیریت میکنن

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

بنظرم مشکل ما دخترا نود درصد ترس و کمبود اعتماد به نفسه تو رانندگی ، بعد فکر کن از بچگی بشنوی رانندگی زنا بده خب تاثیر داره ،باید خیلی پوست کلفتم باشی تو خیابون راننده زن و راه نمیدن بهشونو اذیتشون میکنن ، حتی اگه تفاوت استعداد بین زن و مرد هم باشه بنظرم نهایت ده درصد باشه ،بعدم هر چقد زیاد تر بشینی راننده میشی ،مامان من از رانندگی میترسید انقد نشست الان راااحت رانندگی میکنه حتی یک دستی و مسلط 😂پسرا هم از سن کم بهشون ماشین دادن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ولشون کن این نوع پسرها میخوان بگن ما خیلی بلدیم برو بشین پشت ماشین لباسشویی تو برو این همه خانم رانن ...

خدایی بعضی از خانما خیلی دست فرمون خوبی دارن ولی کاشکی یخورده هم فنی ماشین بیشتر یاد میگرفتن

به سلامتی ۳ لاشی قاضی متهم ناشی 🥂 به سلامتی ۳ دلبر مادرم پدرم عشقم ♥️ به سلامتی ۳ کس ناموس رفیق وطن🍻 به سلامتی ۳ همراه رفیقم گوشیم پیکم 🥂 به سلامتی ۳ مکان خونم قلبم قلبش ♥️🍷

نه فقط مردا بی پروارانندگی میکنن خانمامحتاط ترن سرعت زیادنمیرن من بیشتراز۲۰ساله رانندگی میکنم بارها راننده خانم دیدم دست وفرمونشون هیچ اقایی نداشته همینطوردیدم خانمی رانندگی رواعصاب بوده یادراقایونم موضوع صدق میکنه

کامواصورتی هستم کاربریم تعلیقه

پسرا از بچگی دوچرخه سواری کردن، تو نوجوونی موتور سواری کردن، با رفیقاشون با ماشین همش دور دور بودن

دخترا چی؟ هیچی

تو سن بالا میذارنشون پشت ماشین و میگن برون

خب مشخصه رانندگی مهارته و نیاز به تمرین داره

استعداد و فلان همش حرف بیخوده

دور و برم راننده های خانومی رو میشناسم که از ده تا مرد بهتر میرونن و حتی بابامم همین نظر رو داره

فقط تمرین تمرین تمرین

تو از بقیه شنیدی من از مربیم😂😂😂

میگفت پسران ک با ۱۲جلسه راننده میشن دخترا باید دو سه برابرش بیان

میگفت از همین الان برو بقیه جلساتتم فیکس کن باهام وقتم پره

منم نامردی نکردم مربیمو عوض کردم کلا

در پی خوشبختی🤍🌿مدافع حقوق گربه ها بخصوص سیاهاش🥹🫶🏻

ما خانما حواسمون جمع تره ولی آقایون اعتماد به نقسشون بالاتره

اونا چون به خودشون اعتماد دادن راحت تر و حرفه ای تر رانندگی میکنن

البته این کاری به زن و مرد بودن نداره فقط کار به تجربه و اعتماد به نفس داره

منم کلاس رانندگی میرفتم مربیم خانم بود خیلی با حوصله و خوب یاد میداد

ولی چند تا کارآموز بودن میگفتن مربی با مرد برداریم بهتره برام جای تعجب داشت چون مربی خودم عالی بود

تو یه کافینتم کار میکردم مال یه آقایی بود خودشم همون جا کار میکرد مشتری که می اومد چه خانم چه آقا بیشتر به آقاهه مراجعه میکردن

کلا مردا یه جورین همه بیشتر قبولشون دارن