2821
2789

بعد 20 سال زندگی مشترک هم خرجشون رو میده هر چی دستور میدن انجام میده ، تو این گرونی کلی تغییرات تو خونش میده و ما باید هم جانی هم مالی هزینه کنیم در صورتیکه خودمون کلی مشکلات داریم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شمام خرج دستش میزاشتین تکون نخوره بدون دعوا

🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠کپی پروفایل 🚫

حس ششم واقعی هرکی میخواد درخواست دوستی بده

پول میگیری لابد😁😁

ای رهبر شهیدم راهت ادامه دارد💚🇮🇷 گاهی وقتا میدونی باید کدوم سمت بایستی فقط با دیدن آدمهایی که مقابلت هستند👌🏻

باید به همچین پدر مادری احسنت گفت وپرسید چه تربیتی داشتند که بچشون اینطور شد انقدر جانفدا

اما به عروسو باقی اطرافیان صبر و پیداکردن سیاست برای جلوگیری پیشنهاد میکنم

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

مستقیما به خود خانوادش شکایت کن از نظر اگه واقعا محتاجند همه ی بچه پسراش مبلغ یکسانی بدند اگه که محتاج نیستند بگو راضی نیستی حق خودت وبچه هات هست وحومه وحق الناس گردنشون میفته از لحاظ کمک جانی هم نوبتی کنند همه ی بچه هاشون واگر هم که از خانواده های پر رو هستند که می خواند از یک پسر مظلوم تر سواری بگیرند شدید برخورد کن حتی اگه باعث دل خوری بشه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز