2821
2789
عنوان

جاریمو شوهرم

27782 بازدید | 135 پست

من ۱۸ سالمه شوهرم ۲۳

۱سال عقدیم

جاریم ۱۹ سالشه بردار شوهرم ۳۶

شوهرم گفت چرا باید دختر به اون خوشگلی بره زن کسی بشه که ۱۷ ۱۸ سال از خودش بزرگ تره ازدواج کنه باید میومد با یکی مثل من همچی بحث پوله

اصلا من خیلی ناراحت شدم با حرفش

خیلی باهمن راحتن جوری با اون راحت که بامن راحت نیست

برا در شوهرم پارسال هنوز عقد نکرده بودم شب کار بود بعضی شبا جاریم میمود خونه مادر شوهرم میموند تو لبتاپ شوهرم دیدم که کنار هم دراز کشیدن اصلا بد دیدن اون عکس یه جوری شدم زده به سرم تا عقدم جدا شم

من این تاپتک قبلا زدم بد به شوهرم همچیو گفتم قضیه دیدن عکس فلان گفت هرچی بوده ام مال قبل بود باورم نمیشد اصلا همچین حرفی بزنه تو شوک رفتم بد گفت التماس افتاد ک اصلا دیگ حتی جاریم دید جواب سلامشو نمیده فلان من تصمیم به جدایی ندارم دیگه

شرایطشو ندارم یعنی فقط چیکار کنم ک دیگ به این داستان فکر نکنم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

صبر کن اگر باز سمتش رفت برو مهریتو بذار اجرا تا یکم بترسه

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑 خواستم بدونی که تا ابد هرجا ۲۰۷ مشکی ببینم قلبم مچاله میشه بخاطر تو 💔🕊

من بودم جدا میشدم

💪🏻لطفا با من درددل نکنید من خودم به زور شیره سرپام😉😉😉🥺😂🦶🏻🦶🏻🦶🏻🥴🫠از خواب چو برخیزم ،اول تو به یاد آیی🐓سبز میپوشی، کویر لوت جنگل میشود،عاقبت جغرافیا را هم تو عاشق میکنی❤️

هرچی ام بوده برا قبلا بوده؟؟؟

مطمئنی در اینده میتونه تکیه گاه خوبی برای تو باشه؟

میتونی اعتماد کنی بهش؟؟؟؟

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...

من اینده ی خوبی براتون باهاش نمیبینم؛همه چیز مشخصه

فقط 1 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏

مردی که به زن برادر خودش که ناموسشه باید عین خواهرش باشه چشم داشته باشه رو باید .....

اصلا همچین ادمی ارزش فکر کردنم نداره

یعنی چی مال گذشته بوده؟ خب بیشرف مگه اون زن برادرت نیست؟؟؟

خداروشکر