2789
عنوان

میخوام باهاش حرف بزنم

218 بازدید | 15 پست

بچه ها من یه رابطه خیلی جدی داشتم و خیلی زیاد دوسش داشتم اما سر یه اتفاقی که هم تقصیر من بود هم خودش یعنی من عصبیش کرده بودم این رابطه بهم خورد و کلا خانواده هامون از هم پاشیدن و من دیگه از اون به بعد ندیدمش درحالی که محل کارش نزدیک محل کار خودمع و خونشون ام نزدیکه به ما

اما من اون دم اخر خیلی از حرفارو نتونستم بهش بزنم و ریختم تو خودم و این باعث شد که الان بعد از گذشت چندماه نتونستم فراموشش کنم و هرروز کارم گریه اس فکر میکنم شاید اگه برم ببینمش و حداقل حرفامو بزنم کمی اروم بشم و آرامش پیدا کنم الان اونم از کاری ک کرد پشیمونع ولی هیچکدام بخاطر خانواده هامون نمیتونیم باهم حداقل حرفی بزنیم

اما دو دلم نمیتونم زنگ و پیام بزنم شما جای من بودید حداقل واسه آرامش خودتون میرفتین و حرفای اخر و میزدید یا نه؟؟

من واقعا اذیتم هرشب خوابشو میبینم خیلی روح و روانم ریخته بهم به خودم میگم شاید حرف زدن اونم نه برای برگشتن و درست کردن برای اینکه حداقل حرفی تو دلم نمونده باشه یکم آرومم بکنه شاید راحتر فراموش کردم

بله عزییزم، من میرفتم اگر جای شما بودم..

من خودم تا اخرین لحظه جنگیدم و سعی کردم درستعش کنم ولی نشد.. و الان اصلا ذهنم درگیبر نیست اگه میگفتم درست میشد؟ اگه من زنگ میزدم درست میشد؟ اگر من فلان میکردم و بسار، خیلیم راضی بودم و پیش خودم میدونم برای چیزی که دوست داشتم تا اخر جنگیدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بله عزییزم، من میرفتم اگر جای شما بودم..من خودم تا اخرین لحظه جنگیدم و سعی کردم درستعش کنم ولی نشد.. ...

دوست ندارم به گوش خانواده ها برسه ک باهاش حرف زدم فقط میخوام بهش بگم من اون چیزی نبودم ک فکر میکردی فقط همین چند روز پیش میخواستم برم تا دم محل کارش رفتم ولی ترسیدم برگشتم

بله عزییزم، من میرفتم اگر جای شما بودم..من خودم تا اخرین لحظه جنگیدم و سعی کردم درستعش کنم ولی نشد.. ...

منممیگم حداقلش اینه ک بگه دیگه نمیخوام ببینمت ولی رو دلم نمونده میگم خودش نخواست دیگم خودمو سرزنش نمیکنم بهتر از الانه که پراز حرف نگفته ام و فرصت نشد حرفامو بهش بزنم