2777
2789

سلام بچه ها....همینطور دراز کشیدم دارم طبق معمول ب آینده و حال فکر میکنم شرایط فعلی :

دارم پایان نامم رو می‌نویسم و نرم افزارش رو مجبور شدم بدم بیرون برام انجام بدن قیمتش ۴۰۰اینا میشه تیرماه هم تحویل دارم هنوز فصل چهار رو ننوشتم

۲.با این ماه میشه سه ماه ک حقوق نگرفتیم موجودی هم صفر صفر(ی دفتر خدماتی داریم ک حقوقشو دولت باید بهمون بده ولی بیمه نیستیم یعنی حق الزحمه میگیریم کار بیمه انجام می‌دیم)

۳.شوهرم باید جایگزین باباش میشد و می‌رفت سرکار که اون اداره هم داره بازی در میاره نمیگیرنش با اینکه کاملا با شغلش مرتبط

۴.هیچ جا بیمه نیستیم به آینده که فکر میکنم میگم دو روز دیگه از کجا در بیاریم نون بخوریم شوهرم ۲۹سالش داره میشه هیچکس هم عین خیالش نیس خودشم فقط میگه نمیشه ....پیش خودم گفتم تامین اجتماعی خودمونو بیمه کنیم باز با این وضع حقوقیمون نمیشه

۵.یکی از آشناها دعوا افتاد چون خونوادش نبودن پدرش زنگ زده ب شوهرم ک تو برو ببین چی شده اینم رفته پسره شروع کرد ب فوش اقامم زد زیر گوشش حالا پسره رفته خودزنی کرده چکار کرده ک دیروز واسش احظاریه اومده اینم رفته گفتن وسیقه بیار یا فیش حقوقی پدر اون فامیلمونم یکی زنگ نزده بگه آقا بخاطر پسر من ب این دردسر افتادی اصلا چی شد 

نمی‌دونم چکار کنم چی رو اولویت قرار بدم شوهرمم همه چی رو می‌ریزه تو خودش و سیگار می‌کشه من از این حالت ب شدت متنفرم فکر و خیال کلافم کرده نمی‌دونم باس چکار کنم اگه میتونین راهنماییم کنین چطور برخورد کنم از ظهر ک دیگه خبر دادگاه رو شنیدم ی ساعت کارم میشه گریه میرم تو فکر باز گریه خسته شدم

مـن حواســم بهـ همــهـ جــَمع ولــی پرتــ تـــ❣وام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای پایان نامت یه وقت بگیر شهریور تحویل بدی

دفاع شهریوره ولی نمی‌دونم چرا گفتن تیر تحویل بدین یکو خورده ای باید شهریه بریزم اگه بخوام تمدید کنم خرج دانشگامو بابام میده روشو ندارم بگم نمیتونم دفاع کنم دوست دارم زودتر آخر تابستون شه ....دلم میخواد زنگ بزنم ب این فامیلمون هرچی از دهنم در میاد بگم ....داغونم داغوووننن تا به شوهرمم میگم میگه عصبی ام راجبش حرف نزن

دفاع شهریوره ولی نمی‌دونم چرا گفتن تیر تحویل بدین یکو خورده ای باید شهریه بریزم اگه بخوام تمدید کنم ...

از بابات  پول  پایان نامه رو بگیر  بعدا بهشون  برمی گردونی

بی زحمت برای حاجت دلم صلوات مهمونم کنید      
از بابات  پول  پایان نامه رو بگیر  بعدا بهشون  برمی گردونی

روشو ندارم....وگرنه بگم ک میده...مرسی ک خوندی