2777
2789
عنوان

بچه ها میاد کمک کنید

106 بازدید | 19 پست

من تو ازدواجم شکست خوردم و یکبارم نامزد بودم جدا شدم الان با مادر و پدرم زندگی میکنم اما مادرم فوق العاده زن لوس و از خود متشکریه فقط به فکر عشق و حال خودشه من با پول کارکردم کمکشون کردم بعد سالها خونه دار شن اما متاسفانه مادرم به هیچ عنوان شاکر نیست وقتی میرم خونه باید غذاشونم حاضر کنم حتی یه چایی درست نمیکنه مدام غر میزنه عجز و ناله این ناشکریاش کلافم کرده من یه وام گرفتم برا کمک به خرید خونشون ماهی ۸۵۰ قسطشه خودش گفت کمک میکنه الان که سررسید قسطه زده زیرش منم به اعتماد اون برای پیدا کردن کار بهتر کارمو ول کردم الان یکهفتست اومدم خونه دوستم میدونن که توی فشارم امروز بعد چند روز بابام زنگ زد مامانت میگه ۱ م بهم بدهکار بودی بزن به کارتم یعنی حتی نگران خودم نشدن من یه دونه دخترم نه خواهری و نه برادری اصلا دوس ندارم برم خونه چون تا پامو میزارم فقط غر غر میکنه حتی با خودش کفر و غر غر بهش مزه میده پول اب و برق و گاز و ... خونرم نمیدن با اینکه بنامشونه بابا چند روز پیش زنگ زد داری ۱۰۰ بهم بدی براش واریز کردم مجددا زنگ زده پول میخواد میگم بهت پول دادم میگه اون پول اب و ... بود پدرم بیکارو بیقید نسبت به زندگی چکار کنم بنظر شما؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازشون جدا شو چاره نداری

هیچی پول برام نمونده هیچی یه پسره هست بیپوله و اهل کار چند وقته ازم خواستگاری کرده کار بهش دادن کیش من جواب رد دادم میگه سوییتم بهش دادن دیگه حاج و واج موندم

ازدواج بهترین راه نیست ولی اینکه رفتی خونه دوستت هم بنظرم درست نیست چرا نامزدیتو بهم زدی عزیزم اگه خواستگار خوب داری که حتی وضعیت مالیش معمولیه ولی آدم خوبیه ازدواج کن 

ما زنها موجودات عجیبی هستیم زود بغض میکنیم زود دلمان میسوزد زود حرص میخوریم و زیاد حرص میخوریم کلا به کم قانع نمیشوییم سهم مان از عشق باید همه اش باشد از مادر بودن از همسر بودن از دختر خوب خانه ی پدری بودن .ما زنها خانه را دوست داریم برای زمانی که خسته از بازار برمیگرید با تمام خریدهایمان .ما زن ها موجودات عجیبی هستیم حال دلمان که خوب باشد زود یادمان میرود مثل کودکیمان شاد میخندیم اما اگر دلمان بگیرد میشویم مثل ابر بهار .این سرشت ما زنهاست ولی ما ضعیف نیستیم زن بودن خیلی مردانگی میخواهد ما به کم قانع نمیشویم 
یه آدم خوب پیدا کن و مجدد ازدواج کن تنها چارش ازدواجه با یه آدم خوب

ادم خوبا زن نمیگیرن انگار نمیدونم یا از خانواده ما نمیخوان بی کس و کار دیگه بریدم خواستگارم میاد میفهمه شرایطمو عقب میره

هیچی پول برام نمونده هیچی یه پسره هست بیپوله و اهل کار چند وقته ازم خواستگاری کرده کار بهش دادن کیش ...

اخلاقش چطوره؟یه مدت باهاش آشنا شو

اگه پسر خوبی بود ازدواج کن

سرپناه که داره

کیش هم جای خوبیه هم از خانوادت دوری هم حال و هوات اونجا عوض میشه و خودتم کار میکنی 

«بردگی»یعنی‌اینکه:یک‌ شخص دیگر‌ تصمیم بگیرد،تو چقدر و‌ چه اندازه آزاد باشی...برتراند راسل
هیچی پول برام نمونده هیچی یه پسره هست بیپوله و اهل کار چند وقته ازم خواستگاری کرده کار بهش دادن کیش ...

اگه آدم خوبی هست بیشتر باهاش صحبت و کن به نتیجه برس بلاخره زندگی همه از اول با سختی شروع میشه

اگه آدم خوبی هست بیشتر باهاش صحبت و کن به نتیجه برس بلاخره زندگی همه از اول با سختی شروع میشه

ادمیه که خیلی شکاکه اینش برام عذاب بود ولی میدونم دوسم داره

از خودم و شرایطم بدم میاد مادرای دیگران و میبینم جونشون برا بچه هاشون در میره نون ندارن با سیلی صورتشون و سرخ میکنن من خرج میکنم پول میدم خونه خریدم براشون تهش چی سند خورده به نام اون حتی نمیگن دخترم چه کار کرد برامون که حتی پسرا برا پدر مادر نمیکنن