2777
2789
حتی تو جمع هم باشی به روش میاری ؟

میدونی عزیزم بستگی به طرف مقابلم داره 

مثلا اگ دوسش داشته باشم شاید تو جمع چیزی نگم تا شخصیتش جلوی بقیه خراب نشه .

اما اگ کسی برای چندمین بار بهم دروغ بگه و بخواد منو ببخشید احمق فرض کنه قطعا با خنده و شوخی هم ک شده به روش میارم. 

یکی از اعضای خونواده ما معروف به چوپان دروغگو هستش, با اینکه به روش نمیاریم اما هیچ کدوم از حرفاش رو باور نمی کنیم, حتی شده حرفش راست بوده اما هیچ کس جدی نگرفتدش . مثلا گفت خونه خریدم و نرفتیم تبریک چون به احتمال ۹۹ درصد نخریده و اجاره کرده. 

کرونا, کرونا!چه کردی با زندگیهامون? با دلخوشی هامون? چقدر چیزای خوب داشتیم و قدرش رو نمی دونستیم, زیادی ساده بودن اما مهم بودن, دلم لک زده واسه بدو بدو کردن بچه ها تو پارک, دورهمی های بی دغدغه, گاز زدن یه ساندویچ داغ تو فست فود سرِکوچمون, یه سفر با عشقم, دل رو بزنیم به دریا و بیخیال همه چی بشیم... کرونا چیکار کردی با دلخوشی هامون?۹۹/۹/۹ پایان این روزهای تلخ!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داغون باشه نه یه دروغ کوچیک نه یبار صد بار 

ترکش میکنم.

خـداجـونم ممنونـم ازتـ ..به خاطر همسـر مهربـوونـ ..به خاطر دوقلوهای شیطـوونـ ..به خاطر نیم دونه ای که بهم هدیـه دادی و..پس گرفتیـ ..میدونم الان جاش بهتر از دلـ💔ـه منهـ ..لطفا مواظبش باشـ ..👼
بله بروش ميارم  و قطع ارتباط  بارها پيش اومده  معذرت هم بخواد فايده نداره  ا ...

منم دوس دارم به روی طرف مقابلم بیار که منو احمق فرض نکنه ولی نتونستم

خودشناسی DNA plus
آدم دروغ گو  رو ،  ب روشم ک بیاری بازم با توجیه های دروغش  قضیه رو ماست مالی میکنه

دقیقا من دوس دارم به روی طرف مقابلم بیار م ولی به این موضوع فکر میکنم پشیمون میشم 

خودشناسی DNA plus