دوستان گلم سلام،خواهش میکنم یکی منو راهنمایی کنه.سر دخترم در زایمان طبیعی ورم کرده بود و موهای اون قسمت کلا ریخته و کچله.الان سه ماه و نیمشه،ورمش کلا خوابیده ولی موهاش در نمیاد.تو خانواده یا اطرافیانتون همچین چیزی دیدین؟ لطفا راهنمایی کنین بگین چی کار کنم خیلی نگرانم.چند تا دکتر بردم گفتن در میاد ولی نگرانم دیر بشه و موهاش در نیاد.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سزارین بشید این مشکلا واسه بچه هاتون پیش نیاد جاریه من بچشو با وکیوم کشیده بودن بیرون سر بچه مثل خربزه کشیده شده بود هنوزم فرمش یه جوریه..
دنیای دخترانه صورتیه من دلم برات تنگ شده.برایـ گوشواره های گل شیپوری برای عروسکام نازنین و مریم☺️برای پیراهن های گلگلی که مادرم با چرخ دستیش برام میدوخت و پولک دوزی میکرد برای رمان های قرمز وموهای بافته برای بوته های گل یاس و عطر خوب پختن رب خونگی تو حیاط مادربزرگم برای همه ی اونروزهای قشنگ که زود گذشت.💋🌺🌈💐🌹
سزارین بشید این مشکلا واسه بچه هاتون پیش نیاد جاریه من بچشو با وکیوم کشیده بودن بیرون سر بچه مثل خرب ...
قرار بود سزارین بشم ولی به خاطر این که ریه اش کامل نشده بود و تو تبریز فقط تو بیمارستانهای دولتی بخش nic نوزادان هست و مجهزه،وتو این بیمارستانها بچه اول رو باید طبیعی به دنیا بیاری،مجبور شدم برا طبیعی والا اصلا دلم نمیخواست.