2777
2789
عنوان

سوال درمورد نصب ماشین ظرفشویی

204 بازدید | 13 پست

سلام ماشین ظرفشویی رومیزی خریدم.برای نصبش بهم گفتن .نمک وروغن جلا وقرص لازمه.نمک وروغن جلا رو از کجا تهیه کنم.؟ قرص ماشین ظرفشویی چه مارکی بهتره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولش که میخوای تازه ماشینو استفاده کنی قرص و مواد خوب استقاده کن ؛ کلارو خیلی خوبه؛ فروشگاههای شهروند و هایپر استار هم داره ؛ بعدش که اینا تموم شد میتونی از مارکای دیگه هم استفاده کنی ؛ من الان خودم دارم پریل استفاده میکنم و راضیم

اولش که میخوای تازه ماشینو استفاده کنی قرص و مواد خوب استقاده کن ؛ کلارو خیلی خوبه؛ فروشگاههای شهرون ...

نصاب ماشین گفت مارک فینیش بخر.ولی نمیدونم جلا دهنده ونمک از کجا تهیع کنم؟ کار جلا دهنده چیه؟ همیشه ازش استفاده میشه؟

اگر فینیش اصل گیر بیاری خ به؛ ولی تقلبیشم اومده ؛ قرص و هر بار باید استفاده کنی ولی نم ک و جلا دهنده رو یبار اولش کار میریزی بعد دیگه هر  وقت تموم بشه دستگاه آلارم میده متوجه میشی؛ مثلا ماهی یبار باید جلا دهنده و نمک بریزی البته بستگی ب میزان استفادت از ماشین داره