2789

اولي پنج سال از خودم بزرگتره اخلاقش خيلي خوبه قيافشم همينطور ولي درامدش خيلي معموليه و خونه نداره

دومي هفت سال بزرگتر از خودمه اخلاقش خوبه ولي مثل اولي نميشناسمش هنوز درامدش خيلييييي بيشتره

خونه و ماشين و ماشين سنگين هم داره

ولي از نظر استايلي و به دل نشستن اولي خيلي بهتره ولي بعدا ميترسم تو زندگي به چشمم نياد و پشيمون شم 🥲

ممنون ميشم راهنماييم كنيد

خودمم ٢٢سالمه دانشجوام

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

۲۲ برا من زوده پس هیچ کدوم ولی بین این دو تا اولی

کاربر قدیمی هستم.... جواب تمام نظرات و ریپلای ها رو با احترام میدم... تبادل نظر دوست دارم.... مگر دو حالت چشمم نبینه گم شه نظرت که عذر میخوام واقعا🤍 یا اگه تو تایپک آنلاین بودم ولی دیدی جوابتو ندادم بدون حتی لایق بحث هم نیستی 🖤🌱بقیه امضامو گزارش زدن و پاک شد ....هی 🙂

اولی

لطفا دعام کنید آزمونم رو خوب بدم و به هدفم برسم😍سوال کنکوری در زمینه درس خوندن داشتید،بپرسید🌹هم تجربه قبولی پیراپزشکی ها رو دارم و هم رشته تاپ...خوشحال میشم کمک تون کنم🤍دوستان عزیز اینکه رشته کی از کی بهتره به ما ربطی نداره و به هرحال از حدود رتبه های قبولی رشته ها خبر داریم و وقتی چیزی رو کلا قبول نمیشدین دیگه تخریبش نکنید حالا هر رشته ای که باشه😅جامعه درنهایت به همه شغل ها نیاز داره و اینجا هم فضای مدرسه نیست😉

دومی شرایطش بهتره خب ب شرطی ک بشناسی اخلاقش رو ولی ظاهر خیلی مهمه واقعا مهمه خودم تجربش کردم و وقتی ظاهزش ب دلت نباشه خیلی اذیت میشی ی جوریه اصلا

اگر اشکالاتش قابل رفع مثلا لباس وتیپش بده کم کم بهتر میشه باشگاه میشه بره و... اما اگر رفع شدنی نیست مثلا قدش کوتاه یا چهره اش خوب نیست ن اذیت میشی بعدا

|کاراموز وکالت| " قسم به صبرکه تو خدای رویداد های محالی🌱🕊"《الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایه علی بن ابی طالب💫🦋》 [حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌]

تو دلت پیش اولی نه وقت خودت بگیر نه با دل دومی بازی کن به خاطر پول زن دومی نشو که بخوای تو کل زندگی به اولی فکر کنی و خاطراتش مرور کنی

نمیفهمم دخترای این سایت رو چرا وقتی کسی تو زندگیشون خاستگار راه میدن درکتون نمیکنم