2789
عنوان

دختراا کمک شات کراشم

681 بازدید | 15 پست

یه آقا پسری که از فامیل هم هستن به من به چراغ های داد بعدش یهو سرد شد اخلاق عجیبی داره یهو سرد یهو گرم من بعد از یک سال با هزار بدبختی شمارشو پیدا کردم زنگ زدم خیلی سرد برخورد کرد آیا این همون آقای بود که خواستگاری کرده بود ؟؟ از پیام های اخیر مون اسکرین میدم من نمیخوام دیگه با سیاست جلو برم میرم میگم دوسم داری یا نه جواب پیامو از دیشب نداده چه کنم ؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منم دقیقا مثل شمام کراشم قبلا خودش نخ داد ولی من چیزی نگفتم حالا بعد مدت ها که من دیروز پیام دادم سرد برخورد کرد وفهمیدم که تورابطست

بهش فک نکن لیاقتتونداشت عزیزم

فسونست و فسانهست...

استارتر خلی چیزی هستی؟ داری به شوهرت خیانت می کنی؟
چون فکررررر می کنی{حدس میزنی} شااااید بهم داره خیانت می کنه {چون رابطه ج تون کم شده؟}
تاپیک قبلی ت ، راهنمایی می خواستی ببینی حامله شدی یا نه ! میگی دو ساله شوهر داری > الان دنبال کراش {دوست پسر} اونم تو فامیل هستی؟

چیزی به اسم آبرو برات تعریف شده؟ می فهمی آبرو یعنی چی؟ می خوای خودت رو بی آبرو کنی؟

اطلاعاتی هرچند محدود در مورد مسائل روان شناسی دارم   در همون حد اگر کمکی از دستم بربیاد دریغ نخواهم کرد
استارتر خلی چیزی هستی؟ داری به شوهرت خیانت می کنی؟چون فکررررر می کنی{حدس میزنی} شااااید بهم داره خیا ...

چرا قضاوت میکنی من داشتم اینجا تاپیک مینوشتم بعد به خواهرم گفتم به همچین سایتی هست کمکت میکنم جواب میدم به سوالات خانوما بعدش تایپیک کراش فامیل مال خواهرمه خیلی زشته ندونسته ادمو قضاوت کنی