2777
2789

پریودم کمتراز همیشه بود، و کم رنگ تر، تو سایت خوندم میشه باوجود پری باردار هم بود، اخه یه علائم خاصی دارم بعد از پری، مثل چیزی شبیه سرماخوردگی، بی حسی بی حالی ، فشار پایین و ضربان قلب بالا البته اینا رو دکترهم تایید کردولی گفت اصلا عفونت نداری، حالا زیر دلم درد می کنه و مدام در تخمدان ها احساس کشش و نبض می کنم، پرخور تر شدم، می دونم میگین بی بی بذار یا از بده، اما از اونجایی که شوهرم مخالف بچه ست هنوز جرات نکردم، می خواستم نظرتون رو بدونم ممنون میشم

والا یکی از دوستای من میگفت که 7 روز لکه بینی داشت و مدام کثیف میشد بعد فهمید حاملس

منم تو همین سایت شنیدم میشه ولی بیرون سایت واقعا ندیدم 

انشالا درمورد شما هرانچه خیر هست اتفاق بیافته براتون.

مهربونم میشه برای حل مشکلم ، یه صلوات بفرستی؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تو همین سایت شنیدم میشه ولی بیرون سایت واقعا ندیدم  انشالا درمورد شما هرانچه خیر هست اتفاق ...

این که هیچی، یکی از دوستان حرف جالب تری میگفت

میگفت پریود شدم، ماه بعدش فهمیدم حاملم و رفتم سونو، از روی اندازه جنین، بهم گفتن که تو خیلی وقته بارداری ، چطور نفهمیدی؟ گفت چون پریود شده بودم

کسی چه میداند، شاید این دنیا، جهنم جهان دیگریست.

اخه خواهرشوهر خودم همینطور بود ماه سوم از روی علائم شک کرد بی بی گذاشت قبلش کامل پری میشد، چون بچه ش یک سال داشت اصلا نمیخواست دوباره، واسه اینکه پری میشد مطمئن بود خبری نیست اما از ماه سوم پری یه سری علائم داشت که بعد فهمید باز نینی داره و داشت دیونه میشم ، می خوام ازش بپرسم اما نمیشه می ترسم حرفی بزنه

مرسی نوشین  جان خب می دونی کسایی که باردار شدن علائم شون رو بگین این طوری بود یا نا به هر حال این سایت واسه تبادل نظر دیگه یکمی ادم رو اروم میکنه تا مثلا وقتی که دسترسی به از داشته باشه