2777
2789
عنوان

مامانای مهربون یه سوال دارم

86 بازدید | 11 پست

نی نی های شما از چه سنی شبا دیگه بیدار نشدن؟پسر من ۱۳ماهش هم تموم شده اما بازم ۲،۳ بار حداقل پا میشه هربار هم ۱۰۰ سی سی شیر میخوره

بهترین آواز من،بخوابم بیا دل من معنی خداحافظ را نمیهفمد!

شير شب دندانهاشو خراب ميكنه اب بهش بده يا ابميوه مال من ١٣ ماهن ولي يكي دوبار بيادر ميشن

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي
شير شب دندانهاشو خراب ميكنه اب بهش بده يا ابميوه مال من ١٣ ماهن ولي يكي دوبار بيادر ميشن

جدی؟چجور عادتش بدم به آب؟آخه یکی دوبار آب دادم ناراحت شد گریه کرد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی؟چجور عادتش بدم به آب؟آخه یکی دوبار آب دادم ناراحت شد گریه کرد

اره عزيزم ، اگر اب نميخوره بهش ابميوه بده و كم كم از سرش بنداز شبا سير سير بخوابه ، مال من كمتر بيدار ميشن يا به مرور شيرشو كمتر كن و انقدر تكونش بده تا بخوابه

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي
اره عزيزم ، اگر اب نميخوره بهش ابميوه بده و كم كم از سرش بنداز شبا سير سير بخوابه ، مال من كمتر بيدا ...

سیرسیر که میشه اما آبمیوه رو امشب امتحان میکنم.ممنون که گفتی عزیزم

سیرسیر که میشه اما آبمیوه رو امشب امتحان میکنم.ممنون که گفتی عزیزم

خواهش عزيزم با ابميوه هاي سبك و شيرين هم امتحان كن رايتي پسرت چند كيلواه همسن دخملاي منه

خواهش عزيزم با ابميوه هاي سبك و شيرين هم امتحان كن رايتي پسرت چند كيلواه همسن دخملاي منه

آخرین بار ۱۲ ماهگی بردمش ۱۰ و ۲۰۰ بود.دخملای شما چی؟

آخرین بار ۱۲ ماهگی بردمش ۱۰ و ۲۰۰ بود.دخملای شما چی؟

به سلامتي عزيزم مال من كوچيكه ٩.٨٠٠ و بزرگه ١٠/١٠٠ بودن ولي الان چند روزه كوچيكه اصلا نميخواد غذا بخوره خلم كرده ديگه بايد ببرمش پيش تل گير

به سلامتي عزيزم مال من كوچيكه ٩.٨٠٠ و بزرگه ١٠/١٠٠ بودن ولي الان چند روزه كوچيكه اصلا نميخواد غذا بخ ...

آره گاهی اینجوری میشن.خدا حفظشون کنه.تل گیر خوبه؟

آره گاهی اینجوری میشن.خدا حفظشون کنه.تل گیر خوبه؟

اره والا ، 

نميدونم تا حالا نبردم بچه ها تو سايت خيلي تعريف ميكنن

اره والا ،  نميدونم تا حالا نبردم بچه ها تو سايت خيلي تعريف ميكنن

منم شنیدم.ایشالا که نتیجه بگیری.ممنون از راهنماییت گلم