2789
عنوان

عفونت زنان

385 بازدید | 5 پست

سلام دوستان یه سوال!؟

من سوزش اصلا ندارم یه مقدار خیلی ببخشید اطراف ورودی واژنم خارش دارم و ترشحات سفید سفیدی دارم میخواستم بپرسم این عفونت قارچیه؟ و درمانش چیه؟

بعد میترسم بخوام باردار شم این مشکل سازه؟کسی اینطوری بوده و باردار شده اینجا!؟

بله قارچی در بارداری احتمال سقط رو میبره بالا و خیلی اذیت کننده است حتما اول عفونت رو بر طرف کن بعد بار دارشو بعدشم خود عفونت باعث نازایی با دیر بار دارشدن میشه عفونت قارچی باعث اینکه بچه دختر بشه زیاده- کرم کلوتریمازول از دارو خانه بخر و قرص فلوکنازول دستورش از دارو خانه بپرس کرک که هفت شبه فرق رو یادم شده

بله قارچی در بارداری احتمال سقط رو میبره بالا و خیلی اذیت کننده است حتما اول عفونت رو بر طرف کن بعد ...

عشقم دقیقا همین قرص و پماد دیشب از دارخونه خریدم مصرف کنم از فردا،ولی شما میدونی علتش چیه این عفونت قارچی چیکارکنم ذیگه نگیرم؟!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عشقم دقیقا همین قرص و پماد دیشب از دارخونه خریدم مصرف کنم از فردا،ولی شما میدونی علتش چیه این عفونت ...

مصرف زیاد سبزیجات و همسر هم باید قرص آزیترومایسین یه بسته کامل بخوره و ماهی که عفونت دارین فقط کاندوم تمام لباس زیرا بعد خوب شدم عفونت یا جوشونده بشن در قابلمه یا دور ریخته بشن و گرنه ماه بعد دوباره میبینی قارچ دارین

مصرف زیاد سبزیجات و همسر هم باید قرص آزیترومایسین یه بسته کامل بخوره و ماهی که عفونت دارین فقط کاندو ...

مرسی دورتبگردم

یعنی لباس زیرا رو بجوشونم وگرنه برمیگرده؟

کاندومم استفاده میکنم از بار اولی که رفتم دکتر

برای عفونت قارچی خارش بیرون کلوتریمازول موضعی بزن

و برا داخلشم یا پماد کلوتریمازول بزن یا قرصش

و اینکه به نظرم قرص خوراکی پروبیوتیک ( لاکتوفم روزی دوبار بعد نهارو شام تا یکی دوماه بعد بکنش روزی یکی )

و کپسول لاکتوواژ پروبیوتیک بعد گذروندن اون دوره قبلی استفاده کن مرتب تا بدنت قوی بشه و مجدد نگیری

نگران نباش منم داشتم و چیزی نشد ولی حتما درمانتو شروع کن