2777
2789
عنوان

کراش زدم رو یکی

2155 بازدید | 38 پست

بعد مدت ها از یه نفر خوشم اومده

تو بازاره و ساعت فروشی داره و تعمیرات ساعت

هر از گاهی رد میشدم و میدیدمش اونم منو میدید

تصمیم گرفتم یا برم ساعت بخرم یا ساعت ببرم واسه تعمیر

سه چهار روز پیش دلو زدم به دریا با کلی استرس رفتم

با خودم فکر کردم ساعتارو بهش میدم بعدم میگم یه شماره بدین هروقت آماده شد خبر بگیرم بیام ببرم،همین کارم کردم اما اون شماره مغازه رو بهم داد😐😐کلا همه رو خواهر صدا میزد منظورم مشتریاشه منم خواهر خطاب کرد،حلقه چیزی دستش ندیدم

ولی احساس کردم از ایناس که خیلی سفته با متعهده به کسی

کلا از ایناس که سرش تو کار و کاسبیه

شاید با کسی هستش

به هر حال حست دو طرفه نیست

بزرگتر ها میگویند نوجوان ها فکر میکنند شکست ناپذیرند و این جمله را با طعنه و لبخند بیان میکنند نمی دانند که واقعا همینطور است فکر میکنیم شکست ناپذیریم چون هستیم به دنیا نمی اییم و نمی میریم مثل همه انرژی ها فقط شکل و ظاهر مان تغییر میکند ادم ها با بالا رفتن سن این حقیقت رو فراموش میکنند کم کم از شکست و از دست دادن واهمه پیدا میکنند ولی ان بخش از وجود ما که بزرگتر از مجموع همه بخش های دیدنی ماست نه شروعی دارد و نه پایانی در نتیجه نمیتواند شکست بخورد مــن رو نمیتونی معنی کنی پروفایل خودمم

بازاری ندوس

خدا می گوید نگو بدون آن نمی توانم زندگی کنم ، تو را بدون آن هم زنده نگه می دارم وفصل عوض می شود ، سایه درختانی که سایه می افکنند خشک می شود ، صبر لبریز می شود، یار را که جان و دلت بود غریبه می شود و ذهنت متعجب می شود ، دشمن برمی خیزد و تبدیل به بهترین دوستت می شود ، دنیای غریبی است هر چیزی را که می گویی نمی شود اتفاق می افتد ،می گویی نمی اُفتم ، می افتی ، سقوط می کنی ، عجیب ترینش هم این است می گویی مردم اما زنده می مانی...:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کی حلقه میندازه دیگه اخه؟ من خیلی وقته دست هیچ مردی حلقه ندیدم. فقط تو فیلما

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.» ✌️🌞