2821
2789

دوستم نیاز به کمک داشت گفت این تاپیکو بزارم شما نظراتتونو بگید. دوستم ۳ ساله که با نامزدش باهمن و عاشق هم هستن. هرشب نامزدش بعد از کار میرفت دنبال دوستم و جفتشون برنامه اینو داشتن که زودتر تلاش کنن برن سر خونه زندگیشون. نامزد دوستم یه شب داشته از سرکارش مستقیم میرفته دنبال دوستم که برن شام بیرون که یه تصادف خیلی وحشتناک میکنه که باعث میشه دیگه نتونه راه بره و تا اخر عمرش رو ویلچر باید باشه. دوستم الان خیلی تحت فشاره حالش اصلا خوب نیست از یه طرف عاشقشه و همش تو شوکه باورش نمیشه این اتفاق افتاده از یه طرف میگه اگه بخواد باهاش بمونه و ازدواج کنه حسرت خیلی چیزا میمونه بهش ولی باز میگه نمیتونم سر همچین قضیه ای ازش جدا شم نمیتونم. از یه طرفم خانواده دوستم فشار میارن بهش که تا ابد نمیتونی با این پسر باشی و جدا شین فلان...

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چقد سخت

فک کنم اگه بمونه انقد مشکلات پیش بیاد ک دیگه عشقی هم بینشون نمیمونه

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد

عزیزم🥲واقعا شرایط سختیه امیدوارم بهترین تصمیمو بگیره

❗️لطفا تاپیکای منو به حاشیه نکشید ، اگه با شخصی مشکل دارید تاپیک بزنید و هرچقدر ک دوس داشتید اونجا تیکه بندازید بهش ، اه❗️رنج نباید تو را غمگین کند ! این همان جایی است که اکثر مردم دچار اشتباه می شوند ، رنج قرار است تو را هوشیارتر کند، به این که زندگیت نیاز به تغییر دارد.{👤یونگ}این چندمین کاربریمه ، عضو جدید نیستم سیسیا💅🏻دلبران دل میبرند ، جان برده ای تو ..💍🩵

واااای چه وحشتناک. این بدترین اتفاقیه که تو یه رابطه عاشقانه میتونه بیفته. به نظرم نامزده حتی اگه خیانت میکرد دوستت این جوری ضربه نمیخورد. وضعیتش جوری نیست که با فیزیوتراپی و کاردرمانی و این چیزا بهتر بشه؟ چون ما تو آشناها داشتیم که تصادف کرده چند سال فلج بوده ولی خونواده اش کمکش کردن الان راه میره.

بگو فیلم سینمایی اسب سفید پادشاه رو حتما ببینه با بازی الناز شاکردوست

حتماً ها بگو ببینه

درخواست دوستی ندیدددد❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌آدم باش میگم درخواست نده نفهم بیشعور درخواست نده با توام میفهمی درخواست نده 👀 فحش گذاشتم هرکی درخواست بده .

خود پسره حاضره باهاش بمونه؟بنظرم پسره باید انقد درک داشته باشه که خودشو کنار بکشه.چی بگم آدم دلش میسوزه ولی دلسوزی پدر ادمو در میاره چرا با یه مشاور حرف نمیزنه؟

دیگه الان اوج نامردیه ولش کنه ببینه اگه این اتفاق برای ایشون میفتاد نامزدش اینکارو میکرد چه حالی داشت به هر حال هیچکدوممون از چند ثانیه بعد زندگیمون خبری نداریم

آدمی عجیب است، آگاهانه برای خود وابستگی به وجود میآورد و سپس از آنها رنج میبرد

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز