2777
2789
عنوان

سوال از ناحیه شرمگاهی

| مشاهده متن کامل بحث + 2299 بازدید | 80 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا که از جواب بعضی دوستان آدم حرصش میگیره

تا یکی از این تاپیکا میزنه حتما باید چند نفری باشن بگن حتما استارتر خانم نیس

ینی چی که برو پیش روانپزشک

خداییش ما زنا خوب هوای همدیگرو داریم😞

آنکه با زندگی میسازد،زندگی را میبازد.با زندگی نساز، زندگی را بساز✌😊
مشكل داري برو حتما خودتو نشون بده به دكتر يه سرم برو روانپزشك    

واه سوال پرسیده هرکس سوال داره باید یره روانپزشک

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!دخترم تنهاتر...!!!و پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشق قدیمم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!!!

چجوری اندازه گرفتی؟

دارم تو اون حالت تصورت میکنم😂😂😂😂😂😂😂 

ای اهورا مزدا؛ دانای بزرگ هستی بخش...با دستهای برافراشته تو را نماز برده و خوشبختی کامل را خواستارم. (کاربر از سال ۸۹)
واقعا که از جواب بعضی دوستان آدم حرصش میگیره تا یکی از این تاپیکا میزنه حتما باید چند نفری باشن بگن ...

دوست داشتم بگم خانم نیست یادمه قبلا یه تاپیک زده بود بعد ترکیده بود 

تیکر تولد عشقمه  بالاخره بعد 5سال بهم رسیدیم