خواهش میکنم
یکی از رمزاش شهدته
یکی هم اینکه باید یک قاشق غذاخوری نشاسته ذرت داخل بامیه بریزی
یعنی یک قاشق از آرد رو کم کنی و یک قاشق نشاسته بجاش بریزی
با این دستور درست کن عالیه
اب یک لیوان
ارد یک لیوان
تخم مرغ دوتا
شکر یک قاشق غذاخوری
بکینگ پودر یک سوم قاشق چایخوری
شهد یک قاشق غذاخوری
روغن جامد50گرم که میشه معادل 3قاشق غذاخوری و یک قاشق چایخوری
مواد خشک رو با هم مخلوط کن
اول اب و روغن رو بزار رو شعله
همین که یذره جوش روش افتاد
همه مواد خشک رو بهش اضافه کن و شعله رو کم کن
مدام هم بزن تا خمیرت گوله شه وسط ظرف
باید حداقل 5 دقیقه و حداکثر10دقیقه به پختن خمیر ادامه بدی
بعد بزار کمی سرد بشه جوری که دست زدی دستت نسوزه
حالا یک قاشق شهدو یکی ازتخم مرغ ها رو اضافه کن خوب هم بزن
و بعد تخم مرغ دوم رو هم اضافه کن و خوب هم بزن
حالا خمیر اماده ست
با حرارت کم سرخ کن و همونجوری داغ بریز داخل شهد
و بعد از 3دقیقه از شهد خارج کن