2777
2789

بامیه عسلی🥓🥓🥓🥓🥓🍯🍯🍯🍯😋

آرد۱ل

آب۱ل تخم مرغ۳تا

روغن جامدیاکره۳ق س

شربت قوام آمده

آب روروحرات ملایم میذاریم روغن رااضافه دوق غ شربت

اگه دوستدارین بامیه تون برشته بشه بریزین ندارین نریزین جوش آمدآردویکدفعه بریزین باقاشق چوبی همزده۱۰

تا۱۵دقیقه تاآرده بپزه بوخامی نده حرارتوخاموش بذارین سرد

بشن بعددونه دونه تخم مرغاروبشکنین همزده مرتب داخل قیف

توروغن مایع سرخشون کنین

شربت:شکردولیوان آب۴لیوان جوهرلیمونصف ق چ یاآبلیمو

گلاب'۶ ق غ بذارین روحرارت ملایم تاغلیظ شن زعفرونم میتونین بریزین

دختر و پسر قشنگم عاشقتونم😍دلوین و کارن😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم درست کردم نرم میشد 

میگن داخل شهدش باید گلوکز بریزی 

اما ی خانمی بدون گلوکز درست میکنه میگه نکاتش اینه

اروم و با شعله کم باید سرخ بشه 

وقتی داغه داخل شهد ننداز 

از شهد خارج کن و بذار رو صافی ک شهد اضافیش بره

دوستای عزیزم میشه برای حل مشکلم هرجور ک دلتون میخواد دعا کنید؟منم دعاتون میکنم ب هرچی که میخواید برسید😍

عزیزم با دستور ماریا قناد درست کن عالی میشه

به انگشت نخی خواهم بست تا فراموش نگردد فردا ...زندگی شیرین است ..زندگی باید کرد و بدانم که شبی خواهم رفت ..و شبی هست که نباشد پس از آن فردایی .
میشه بگی رازش رو ممنون میشم ازت




خواهش میکنم

یکی از رمزاش شهدته

یکی هم اینکه باید یک قاشق غذاخوری نشاسته ذرت داخل بامیه بریزی

یعنی یک قاشق از آرد رو کم کنی و یک قاشق نشاسته بجاش بریزی


با این دستور درست کن عالیه

اب یک لیوان

ارد یک لیوان

تخم مرغ دوتا

شکر یک قاشق غذاخوری

بکینگ پودر یک سوم قاشق چایخوری

شهد یک  قاشق غذاخوری

روغن جامد50گرم که میشه معادل 3قاشق غذاخوری و یک قاشق چایخوری

مواد خشک رو با هم مخلوط کن

اول اب و روغن رو بزار رو شعله

همین که یذره جوش روش افتاد

همه مواد خشک رو بهش اضافه کن و شعله رو کم کن

مدام هم بزن تا خمیرت گوله شه وسط ظرف

باید حداقل 5 دقیقه و حداکثر10دقیقه به پختن خمیر ادامه بدی

بعد بزار کمی سرد بشه جوری که دست زدی دستت نسوزه

حالا یک قاشق شهدو یکی ازتخم مرغ ها رو اضافه کن خوب هم بزن

و بعد تخم مرغ دوم رو هم اضافه کن و خوب هم بزن

حالا خمیر اماده ست

با حرارت کم سرخ کن و همونجوری داغ بریز داخل شهد

و بعد از 3دقیقه از شهد خارج کن




عاشقتم خداجان♥-         ألَم يَعلَم بأنَّ اللهَ يَری؟ «آيا انسان نمی‌داند که خدا او را می‌بيند؟»  سوره علق آيه 14
خواهش میکنم یکی از رمزاش شهدته یکی هم اینکه باید یک قاشق غذاخوری نشاسته ذرت داخل بامیه بریزی یعنی ...


البته با این دستور اگه 2روز هم داخل شهد بمونه بازم مثل مال بیرونه بامیه ها

عاشقتم خداجان♥-         ألَم يَعلَم بأنَّ اللهَ يَری؟ «آيا انسان نمی‌داند که خدا او را می‌بيند؟»  سوره علق آيه 14
خواهش میکنم یکی از رمزاش شهدته یکی هم اینکه باید یک قاشق غذاخوری نشاسته ذرت داخل بامیه بریزی یعنی ...

عزیزم من با دستو ماریا جون درست کردم

ولی بامیم ترد نمیشه 

توش نرم و پوک میشه حالا قبل اینکه بریزم تو شهد 

چیکار کنمم همم بو تخم مرغ میده چیکار کنم

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز