سلام گلهای باغ نی نی سایتی 😁
این ماه رمضون باعث میشه ادم هوس میکنه هر چی که تا حالا تو عمرش نخورده و درست کنه و بخوره
برای تر حلوای هویج :

ارد سنگگ : یک پیمانه
ارد برنج : یک پیمانه
شکر: یک پیمانه
اب : یک و نیم لیوان
گلاب یک سوم لیوان
زعفرون
هویج : 800 گرم
کره : صد گرم روغن مایع نصف لیوان
اول هویج و بشورید سر و تهش و بزنید پوست بکنید با شیر کامل بپزید بعد پوره اش کنید با هر وسیله ای که دارید.
حالا شربت و درست میکنیم
شکر و اب و گلاب و زعفرون دم کرده رو بریزید توی ظرفی و هم بزنید و بزارید روی حرارت تا شکر حل بشه یه قل که زد خاموش کنید

.
حالا ارد هارو الک کنید و بریزید توی دیگ و مرتب هم بزنید تا سبک بشه ولی تغییر رنگ نده بعد کره و روغن و اضافه کنید و هم بزنید

.

.
کمی که تفت خورد و کرم رنگ شد پوره ی هویج و بریزید و مخلوط کن دو سه دقیقه هم بزنید

.
حالا حرارت و خاموش کنید و شربت و اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا نرم و یکدست بشه بعد دوباره بزارید روی حرارت کم تا حلوا جمع بشه و گهواره اش کنید یعنی دسته ی ظرف و بگیرید و حلوا رو به بدنه ی ظرف چپ و راست بکوبید

.

.
این حلوا واقعا مزه ی بهشت میده با اون عطر ارد برنجی که داره 😍
میتونید ارد برنج و حذف کنید و در این صورت حلوای هویج دارید
میتونید جای اب شیر اضافه کنید هویج و حذف کنید و در این صورت تر حلوای شیرازی دارید.
نوش جون خوشگلا🙋

.

.

.
حلوای عربی یا حلوای شیر خشک :
این حلوا مزه ی تافی میده و کش میاد و کاملا شله و نرم . ما روانی این حلوا هستیم 😛.
شیر خشک : یک لیوان
ارد قنادی یا گندم : یک لیوان .
روغن مایع : یک لیوان یا نصف کره نصف روغن
اب : یک لیوان
شکر : یک لیوان
گلاب : نصف لیوان
زعفرون .
اول شربت و درست کنید شکر و اب و گلاب و زعفرون بریزید توی ظرف هم بزنید بزارید روی حرارت یه قل که زد خاموش کنید و بزارید کنار.

.

.
ارد و الک کنید و بریزید توی ظرفی تا سبک شدن ارد تفت بدید بعد شیر خشک و کره و روغن و اضافه کنید و ازینجا به بعد خیلی مراقب باشید چون زود میسوزه
تا به رنگ دارچینی که رسید تفت بدید از روی حرارت بردارید شربت و اروم اروم اضافه کنید و تند تند هم بزنید اولش یکم زبره و روغن روش جمع میشه ولی با هم زدن نرم و کشدار میشه کاملا