2777
2789
عنوان

تر حلوای هویج و حلوای عربی ماریا

9331 بازدید | 156 پست

سلام گلهای باغ نی نی سایتی 😁

این ماه رمضون باعث میشه ادم هوس میکنه  هر چی که تا حالا تو عمرش نخورده و درست کنه و بخوره

برای تر حلوای هویج : 

ارد سنگگ : یک پیمانه 

ارد برنج : یک پیمانه 

شکر:  یک پیمانه 

اب : یک و نیم لیوان

گلاب یک سوم لیوان

زعفرون 

هویج : 800 گرم

کره : صد گرم روغن مایع نصف لیوان

اول هویج و بشورید سر و تهش و بزنید پوست بکنید با شیر کامل بپزید بعد پوره اش کنید با هر وسیله ای که دارید.

حالا شربت و درست میکنیم

شکر و اب و گلاب و زعفرون دم کرده رو بریزید توی ظرفی و هم بزنید و بزارید روی حرارت تا شکر حل بشه یه قل که زد خاموش کنید

.

حالا ارد هارو الک کنید و بریزید توی دیگ و مرتب هم بزنید تا سبک بشه ولی تغییر رنگ نده بعد کره و روغن و اضافه کنید و هم بزنید 

.

.

کمی که تفت خورد و کرم رنگ شد پوره ی هویج و بریزید و مخلوط کن دو سه دقیقه هم بزنید

.

حالا حرارت و خاموش کنید و شربت و اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا نرم و یکدست بشه بعد دوباره بزارید روی حرارت کم تا حلوا جمع بشه و گهواره اش کنید یعنی دسته ی ظرف و بگیرید و حلوا رو به بدنه ی ظرف چپ و راست بکوبید 

.

.

این حلوا واقعا مزه ی بهشت میده با اون عطر ارد برنجی که داره 😍

میتونید ارد برنج و حذف کنید و در این صورت حلوای هویج دارید 

میتونید جای اب شیر اضافه کنید هویج و حذف کنید و در این صورت تر حلوای شیرازی دارید.

نوش جون خوشگلا🙋

.

.

.

حلوای عربی یا حلوای شیر خشک : 

این حلوا مزه ی تافی میده و کش میاد و کاملا شله و نرم . ما روانی این حلوا هستیم 😛.

شیر خشک : یک لیوان 

ارد قنادی یا گندم : یک لیوان .

روغن مایع : یک لیوان یا نصف کره نصف روغن

اب : یک لیوان 

شکر : یک لیوان 

گلاب : نصف لیوان 

زعفرون .

اول شربت و درست کنید شکر و اب و گلاب و زعفرون بریزید توی ظرف هم بزنید بزارید روی حرارت یه قل که زد خاموش کنید و بزارید کنار.

.

.

ارد و الک کنید و بریزید توی ظرفی تا سبک شدن ارد تفت بدید بعد شیر خشک و کره و روغن و اضافه کنید و ازینجا به بعد خیلی مراقب باشید چون زود میسوزه 

تا به رنگ دارچینی که رسید تفت بدید از روی حرارت بردارید شربت و اروم اروم اضافه کنید و تند تند هم بزنید اولش یکم زبره و روغن روش جمع میشه ولی با هم زدن نرم و کشدار میشه کاملا 

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️

ماشالا هزار ماشالا

به به . به به . استاد جون دو سه روزه منتظرت هستم . آفرین 

عالیییییه . امروز درست میکنم . 

ممنون❤❤❤

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

.

.

.

.

.

.

.

.

این حلوا کاملا کشدار و نرمه ولی من انقدر ذوق کردم یادم رفت از مرحله کش اومدنش عکس بگیرم من یکم دیگه روی حرارت گذاشتم چون میخواستم تزیین کنم .خیلی خوشمزه میشه 

نوش جون

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️

ماریا جون شیر خشک چی باشه . فرقی نمیکنه

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       
عزيزم من از مزه ي شيرخشك خوشم نمياد يه بويي داره يه طعم خاصي داره حتي تو تافي هاي هم ك زياد شيرخشك ...

اره پس این حلوا به درد شما نمیخوره چون مزه ی تافی میده . شما هویج و درست کن 😁

ماریا جون شیر خشک چی باشه . فرقی نمیکنه

نه فرقی نداره من اینبار با نیدو درست کردم ولی دفعه های پیش با نان یک هم درست میکردم همون مزه رو میده عزیزم

هزار ماشالا . آفرین استاااد جونم❤❤

به به عالیه عکسش را آدم حرف میزنه