2777
2789
عنوان

تزریق چربی بوتاکس یا ژل

1025 بازدید | 23 پست

سلام من چند کیلو لاغر شدم به خاطر طلاقم هم کلی حرص خوردم الان صورتم کلی افتاده و شل  شده ،و لاغر چاق هم نمیشم به راحتی کسی تزریق چربی یا یه همچین کارهای کرده ایا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولش كن . به جاش به تغذيه ات برس برو باشگاه به خودت بگو از يه زندگي بد نجات پيدا كردم حالا متولد شدم و بايد دوباره زندگي كنم.بچه كه نداري؟

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

من بوتاكس كردم عاليه، پيشونيم داشت خط مي افتاد درست شد

ژل هم خط خنده زدم باورت نميشه درجا انگار ٧-٨ سال جوونتر ميشه آدم 

دارم لاغر ميشم و فكر كنم بعدها چربي هم تزريق كنم 😁

والا تمام اينها واسه زيباتر شدنه و پيشرفت علمه ،،،،،چرا استفاده نكنيم آخه ؟؟؟؟؟

گاهي با يك اشتباه نوزده نميشي صفر ميشي 💕

طلاق که به جهنک اما به هرحال پروسه روانی کننده ای بود اما خوب صورتم خیلی بد شده سنم رو بیشتر نشون میده دماغم بزرگتر به نظر میاد و هزار تا چیزه دیگه ،متاسفانه چاق هم نمیشه یعنی من بلد نیستم گفتم برم لیفت با نخ یا تزریق چربی تازه 35 سالمه زوده فکر کنم اما ازار دئهنده است این وضعیت هم

من بوتاكس كردم عاليه، پيشونيم داشت خط مي افتاد درست شد ژل هم خط خنده زدم باورت نميشه درجا انگار ٧-٨ ...

چربی عفونت میکنه

ژل زدید به خط خنده دهنتون طبیعیه؟

موقع خنده غیر طبیعی نمیشه؟

من بوتاكس كردم عاليه، پيشونيم داشت خط مي افتاد درست شد ژل هم خط خنده زدم باورت نميشه درجا انگار ٧-٨ ...

خط خنده یعنی کناره های  صورتت افتاده شده بود؟ از ژل راضی بودی؟چند وقته ؟

چربی عفونت میکنه ژل زدید به خط خنده دهنتون طبیعیه؟ موقع خنده غیر طبیعی نمیشه؟

وا اره معلومه كه طبيعيه ، اگه بد بود كه اينهمه نميزدند 

خط خنده یعنی کناره های  صورتت افتاده شده بود؟ از ژل راضی بودی؟چند وقته ؟

الان ٥ ماهه زدم واقعا راضي ام 

پيش دكتر خوب برو كه تجربه زيبايي داشته باشه