2777
2789
عنوان

راسته که میگن...

346 بازدید | 27 پست

راسته که میگن وقتی زیرشکم یعنی رحم بپره یعنی نبض داشته باشه نشانه دوقلو زایی هس؟؟؟

واسم سوال شده

اخه من بیشتروقتا اینجوریم

مجردم هستم  دوستم میگف نشونه دوقلوزایی هست

یاد گرفته ام بگریم بی دغدغه بخندم بی بهانه برقصم بی ترانه برنجم بی گلایه و نظاره کنم آنچه نیستم و نبینم آنچه هستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نشونه ی فرزند پسره.اون پریدن شکمم واسه خاطر فوتبالیست شدن نوزاد پسره دراینده😆

میدونی خوشبخت ترین زوج دنیا کیه؟خنده و گریه......به ندرت باهم دیده میشن اما وقتی باهم دیده میشن اون بهترین لحظه ی زندگیه

نه بابا چه ربطی داره من چند ساله گاهی این حالتو دارم حتی از همون مجردی الانم یه گل پسر دارم

من رادین کوچولو کاربر سال ۹۵ هستم نتونستم با همون کاربریم بیام و با کاربری جدید اومدم، اسم کاربری جدیدم هم از شیرین زبونی پسرمه که به نوشابه میگه شیبادا   
نه نشونه ی فرزند پسره.اون پریدن شکمم واسه خاطر فوتبالیست شدن نوزاد پسره دراینده😆

اتفاقا عاشق بچه پسرم

یاد گرفته ام بگریم بی دغدغه بخندم بی بهانه برقصم بی ترانه برنجم بی گلایه و نظاره کنم آنچه نیستم و نبینم آنچه هستم
 اتفاقا عاشق بچه پسرم

😁😁انشالا خدا به همین زودیا بهت بده😀😀

میدونی خوشبخت ترین زوج دنیا کیه؟خنده و گریه......به ندرت باهم دیده میشن اما وقتی باهم دیده میشن اون بهترین لحظه ی زندگیه

فک نکنم

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست
😁😁انشالا خدا به همین زودیا بهت بده😀😀

انشالله