نمیخوام در مورد میل به پدر یا مادر شدن حرف بزنم چون کم و بیش توی همه هست
در مورد موارد دیگه حرف میزنم
چی باعث میشه که فکر کنید لازمه که یه بچه به زندگی تون اضافه بشه ؟ چی توی شخصیت خودتون و همسرتون دیدید که به این نتیجه رسیدید که خوبه یکی مثل خودتون رو پرورش بدید و تربیت کنید
هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بله از نظر مالی مشکلی نداریم و میتونیم آیندشو بسیار عالی ساپورت کنیم. و در قبالش بچه هزار برابر بیشتر از سفر خارج و خوشگذرونیهای دو نفره بهمون لذت میداد
بله از نظر مالی مشکلی نداریم و میتونیم آیندشو بسیار عالی ساپورت کنیم. و در قبالش بچه هزار برابر بیشت ...
مساله مالی مطرح نیست قطعا باید تا یه سطح معقولی وجود داشته باشه
منظورم آمادگی های ذهنیه
بیشتر از پنج سال زندگی دو نفره داشتیم ولی باز هم لحظه های دو نفره میخوایم سفرهامون رو رفتیم تصمیم های یه دفعه ای مونم گرفتیم خرج های احمقانه و بی برنامه مونم کردیم ولی هنوز از دو نفره بودنمون سیر نیستیم
شوخي كردما ميدونم ٨٠ درصد بچه ها بدون تفكر بدنيا اومدن و خيليهاشونم زندگي جالبي ندارن ولي شدن قربونيه يك پدر مادر ببخشيدا بي مسئوليت و بدون تفكر
ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
مساله مالی مطرح نیست قطعا باید تا یه سطح معقولی وجود داشته باشه منظورم آمادگی های ذهنیه ...
ماهم 4 ساله عروسی کردیم این چیزایی که گفتی رو خیلی کم تونستیم انجم بدیم از یه طرف سنمون داره میره بالا از یه طرف از دو نفره سیر نشدیم و اونجوری که میخواستیم نبوده حالا موندیم چکار کنیم!
مگه كسي هم بدون تفكر بچه دار ميشه؟!!!!!!!!!!! شوخي كردما ميدونم ٨٠ درصد بچه ها بدون ت ...
اووووووه تا دلت بخواد 😂😂😂😂😂
مساله مالی مطرح نیست قطعا باید تا یه سطح معقولی وجود داشته باشه منظورم آمادگی های ذهنیه ...
بنظرم اگر سنت اجازه ميده بازم صبر كن!! ما هم هيچوقت از دونفره بودنمون خسته نشديم كلي هم حال كرديم ولي يه جايي حس كرديم وجود يه بچه ميتونه جمعمونو شبرين تر كنه البته كه از لحاظ آيندش و وضعيت مالي و عاطفي كاملا همه عالي بود كه تصميم گرفتيم
ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷