2777
2789
عنوان

ازدواج دوقطبی

1996 بازدید | 5 پست

سلام

نمیدونم چرا انقدر زندگی برام تلخه یه پسر ۱۹ ساله سرباز که مبتلا به بیماری دوقطبی و دوست دارم ازدواج کنم توی ۳۰ سالگی ولی هیچ زنی سمت من نمیاد میگن که تو روانی، قاتلی. اسکلی و... اگه هم بخوام پنهان کاری بکنم میشه تدلیس خونه و ماشینم رو باید بفروشم بدم به زنم من بدبخت میشم واسه همین اگه صادق باشم احتمال درخواست ازدواج من به ۱۰ درصد میرسه ولی قلب پاکی دارم دیدگاه من به زنها جنسی نیست! بلکه عشق و عاطفه است همون چیزی که خیلی از شما دخترا میخواید معتقدم و چشم پاکم ولی باز لایق ازدواج پاک نیستم خواستم ازتون بپرسم چجوری با چه روشی در ۳۰ الی ۳۵ سالگی دنبال کیس مناسبم بگردم تا ضربه نخورم چون من زنی میخوام که توی محضر بیماریم رو قید کنه و صاحب بچه نشه چون این بیماری کوفتی ژنتیکی ۱۰۰ درصد منتقل میکنه!

ببخشید توی نینی سایت آمدم و تاپیک گذاشتم به عنوان یه پسر چون بحث بحث ازدواج گفتم تنها سایت برای تبادل نظر همینه که ساختن. درخواست دوستی قبول نمیکنم!

نگران نباش پیدا میکنی، یکی باید باشه که اونم به دلایلی بچه نخواد، ینی حالا بیماریو اینا داشته باشه. افرین که اینقدر عاقلی و میدونی نباید بچه بیاری، حتما ازدواج میکنیو خوشبخت میشی، نگران نباش اصلا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا خانم خوب پیدا میشه تو که خوبی همین که آگاهی و دنبال درمان میگردی خودش نکته مثبتیه

ممنون از امیدتون 🙏

اما هنوز جامعه آمادگی درک بیماران اعصاب و روان نداره!

شرایطت جوری نیست که نتونی زندگی عادی داشته باشی. اصلا به این چیزا فکر نکن، اگه با صداقت پیش بری مطمئن باش بهترین ها برات اتفاق میفته. همینکه درمان رو دنبال میکنی عالیه. بنظرم با عشق و صداقت میتونی بهترین ادم رو پیدا کنی. توی زندگی مشترک همه آدم ها هم قرار نیست همیشه شرایط عالی باشه ممکنه هزار تا اتفاق برای هرکسی بیفته که اگه شریک زندگی هر کسی ادم درستی نباشه به محض وقوع اتفاق میزاره میره، اما اگه واقعا دوستت داشته باشه میتونه کنارت باشه و کنار بیاد باهات. تو هم با عشق و محبت میتونی دل کسی رو بدست بیاری. تا 10 سال دیگه که مدنظرته این فردو قطعا پیدا میکنی.

جانب مسجد اگر کم رفتیم سوی میخانه دمادم رفتیم بعد از این گوش به واعظ نکنیم به جهنم که جهنم رفتیم