2777
2789
عنوان

2سالی میگذره که عاشق شدم

1709 بازدید | 37 پست

عاشق یه پسر سی ساله شدم 2سال میگذره از اون روز اومد خونه همسایمون فامیل اوناست از اون موقع ای که دیدمش عاشقش شدم هر لحظه تو فکرمه زندگی مو سیاه کرده نمیتونم از فکرش درام هم سن بابامه ولی دوسش دارم میخوام کاری کنم که از ذهنم بیاد بیرون پسره خودش نشون میداد دوسم داره ولی من نه همش با خودم میگم که اگه منم نشون میدادم میومد خواستگاریم

سکوت چه زیباست وقتی همه دروغ میگویند

خودت چند سالته که سی ساله همین باباته😐💔

از همه آدما با تک تک نفس هام با تک تک سلولای بدنم با تمام عطسه هام با تمام سرفه هام با تمام دردام با تمام مشکلاتم با تمام استفراغ هام با تمام بی حالیام با تمام وجودم متنفرم

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

مگه چند سالته که سن باباته؟

اقایه نامحترم که درخواست میدی میدونم دنبال یکی مثل مادروخواهرتی اما اینجا پیدانمیکنی امثال اونارو از تو خیابون و... میتونی پیداکنی درخواست هیچ نری رو رد نمیکنم قبول میکنم تا هرچی لیاقت خانوادشه بگم کوری نمیبینم چیمیگم بازم درخواست میدی بی ناموس هیچ وقت دی ماه سال 1404رو فراموش نمیکنم

17 یه ماه دیگه 17سالم میشه

اخه مرد ۳۰ساله؟

بخاطر سنته عزیزم بیخیالش

منم ۱۷سالم یکماه دیگ میشم ۱۸

تنهام. ۱۸ سالگی، آدم خودش نصف جهان مشکلاته! از یه طرف درس و تست، از اون یکی طرف آینده مبهم، از اون یکی هم اضطراب که مثل مهمون ناخونده میاد و نمیره. تو سن ۱۸.۱۷ سالگیم چن بیماریو باهم دارم ولی نمیخام ناشکری کنم(خیلیاهم دارن مث من هستن)...خیلی از همسنامو میبینم درگیر کنکور و خوشگذرونی و...هستن ولی من با خانواده دارم بخاطر بیماری هام دست و پنجه نرم میکنم. حیف که ظرفیت تریاک و سیگار ندارم یا استفاده میکردم. شنیدم نباید بیماری هارو به کسی گف ولی من میگم خالی بشم. خداروشکر راضیم و زندگیم میگذرونم شماهم بگذرونین از خدا راضی باشین، خدا بدبختارو دوس داره اینطور شنیدم.

اخه مرد ۳۰ساله؟بخاطر سنته عزیزم بیخیالشمنم ۱۷سالم یکماه دیگ میشم ۱۸

نمیتونم هر کاری میکنم فکرش از سرم بیرون نمیره دو ساله که دوسش دارم هر خواستگاری که میاد رد میکنم فقط دلم پیش اونه

سکوت چه زیباست وقتی همه دروغ میگویند