2789
عنوان

خرج سفر خواهرشوهرامو ما دادیم

| مشاهده متن کامل بحث + 2196 بازدید | 24 پست

عزیزم شما خیلی صبوری.که اینهمه بهت تیکه میندازن و باز باهاشون رفت وآمد داری.

من مادرشوهرم سریه موضوعی بهم زیاد تیکه مینداخت،به شوهرم گفتم دیگه هرروز قول نده،بریم خونشون،من نمیام

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

شوهرت نمی گیره خواهراش خودشون شعور ندارن تو این گرونی و تورم بیان هزینه ها رو تقسیم کنن

انقدررر بدم میاد از آدمایی که فک می کنن زرنگن و سواستفاده می کنن

من اصلا خسیس نیستم ولی اگر حس کنم کسی داره سو استفاده می کنه یه بستنی هم براش نمی خرم

حق داری من بودم خیلی ناراحت میشدم

اما اگر بخوای سر شوهرت غر بزنی یا خود خوری کنی پولت که بر نمی گرده هیچ اعصاب و رابطه خودت و شوهرت هم به هم می ریزه

فکر کن یه ضرر مالی کردی اماااااااا

اماااا تجربه بشه دیگه با اینا نری سفر اونم بدون شوهر

بپیچون با زبون بپیچون

به شوهرتم بگو اینبار رفتیم ولی تو این گرونی نمیشه خرج یکی دیگه رو داد دیگه بدون شوهراشون من تا یه پارک هم نمیرم

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 

شوهراشون نیومدن ک خرج نکنن...

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 

هر وقت خواستی حرص بخوری به این فکر کن ما مستاجریم اون وقت شوهرم ۱۵ میلیارد پول فروش تنها سرمایه گذاری زندگیمون که یک کیلو طلا بود رو داده واسه مامان و باباش تو بهترین محله شهرمون خونه سه خواب نوساز گرفته😐