2821
2789

دیشب بهش گفتم گیتار دوست دارم ، صبح دیدم گیتار گرفته عکسشو گرفته دو ماه دیگه میاد شهرمون بهم میدههه

کلی اصرار کردم نگیرم نشد

@niniyar تأیید کن لطفاً

Committed to one heart🤍سوگواری برای فردی که خودخواسته رفته، هرگز تمام نمیشود🖤 Estp 🧡 نقاش و اهل کتاب و هنر و زیستن 📚🌈🎨 خیاط و معلم زبان اینده ، به سوی آغاز ۱۸سالگی 🎂اسمم مرجان نیست ، مستعاره😅

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اخی مبارکت باشه سعی کن زود یاد بگیری براش بنوازی خوشحال شه🥹✨

لزوما همه کسانی که معاشرت زیادی ندارند،غیر اجتماعی نیستند.اونا فقط تحمل فیلم بازی کردن،حماقت و دروغ شنیدن رو ندارند

پولداره😂😐

از همه آدما با تک تک نفس هام با تک تک سلولای بدنم با تمام عطسه هام با تمام سرفه هام با تمام دردام با تمام مشکلاتم با تمام استفراغ هام با تمام بی حالیام با تمام وجودم متنفرم

مگه زمان قدیمه که با اسب رفت و امد میکردن

الان همه چیو میشه پست کرد

شاید فعلا نخریده و فقط عکس گرفته

🦋کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمن نیست، انسان دیگریست با دیدگاه دیگر، فقط همین...اگر فقط همین یک اصل را می پذیرفتیم، روابطمان بهتر می شد، آرامشی توام با احترام، به همین سادگی! مشکل ما افکار بسته است..!“بلند پرواز باش🕊 آسمان به کسی تعلق ندارد🌱”.

بعد ما کسی که باهاش آشنا میشیم که ادعا عشق و عاشقی و اینا میکنه توقع داره براش خرج کنیم😮💨😮💨😮💨🤣🤣🤣🤣

بختت دختر

تشکر کن تو هم بعدا براش هدیه بخر ولی اگه بعداً توقع چیزای بد داشت با همون گیتار بزن تو سرش آدم شه

منم گاهی خیلی عذاب میکشم از این رفتارا

منمم سخته خیلیییی

Committed to one heart🤍سوگواری برای فردی که خودخواسته رفته، هرگز تمام نمیشود🖤 Estp 🧡 نقاش و اهل کتاب و هنر و زیستن 📚🌈🎨 خیاط و معلم زبان اینده ، به سوی آغاز ۱۸سالگی 🎂اسمم مرجان نیست ، مستعاره😅

دستش درد نکنه دیگه

اره خیلی

مبارررکه

مرسییی عزیزم

بلدی کار کنی باهاش

نه خودش میخواد اول بهم یاد بده بعد کلاس برم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز