2821
2789
عنوان

خب کات کردم

488 بازدید | 7 پست

بعد از کلی کشمکش و اذیت شدن دیگ تحملم سر رسید و با یه حرف خیلی ناراحت کننده نتونستم تحمل کنم و قطع ارتباط کردم

به نظرتون چیکار باید بکنم ک حالم بهتر بشه؟

اگه واقعا مطمئنی دیگه نمیخوایش 1️⃣ اول هرچی که ازش داریو پاک کن عکس وویس چت کال شماره حتی جوری پاک کن که کلا خودتم بهشون دسترسی نداشته باشی یعنی از سطل زباله و اطلاعات برنامه هاتم پاک کن بعد هرچی کادو و اینطور چیزا که تورو یادش میندازه بنداز دور اگه دلت نمیاد بزار یجایی که نبینی یا بهش بگو بیاد ببره با توجه به شرایطت همه این دوره رو میگذرونن اگه اینو بدونی که برای همه حتما پیش میاد شاید یکم حالت بهتر شه 2️⃣بعدش یه نامه بنویس براش توش هرچی که دلت میخواد بهش بگی و تو دلت مونده و جواب حرفاشو کاملا بنویس و خالی شو میتونی تو نوت گوشیت بنویسی از ناراحتیات و حتی بقیه انقدر بنویس که دیگه چیزی به ذهنت نرسه بعد از شر اون نامه هم خلاص شو 3️⃣ یکم به خودت زمان بده به حالت عادی برگردی یعنی اجازه بده ناراحت باشی توی فکرت باشه از این قضیه عصبانی نشو فقط اجازه بده خودش از ذهنت بره بیرون میتونی مدیتیشن کنی ده دقیقه پیاده روی کنی دوش بگیری بخوابی حتی ولی اشکالی نداره که گریه کنی و حالت بد باشه تو خودت نریز با یکی حرف بزن اگه میتونی خانوادت یا دوستات یا تراپیست کسی که میدونی درددلتو گوش میده و امنه 4️⃣بستگی به مدل رابطه ای که داشتین ممکنه طول بکشه حالت خوب بشه برای خودم هرمدلش کلا ۱ روز زمان میبره الان ولی قبلا ماه ها طول میکشید وقتی احساس کردی حالت بهتره به خودت برس یعنی به خواب و تغذیت و ورزش حتما و برای اینکه سرگرم بشی و فکرت نره سمتش میتونی مثلا یه مهارت یاد بگیری هنر درس زبان جاهای جدید بری دوستای جدید پیدا کنی یا کتاب بخونی فیلم و سریال و اهنگ ولی توصیم به عنوان یه ادم فوق حساس😅 اینه که لولتو ببر بالا برای رابطه های بعدی اگه فکر میکنی مشکلی هست که باعث شده میتونی کتابای روانشناسی بخونی یا پادکستا و اینطورچیزا ولی ارزش و قدر خودتو بدون و منطقی و متعادل و منعطف به این قصیه فکر کن5️⃣در اخر اینو بدون که تئوری های مختلفی راجب زندگی هست یکیش که خیلی دوست دارم اینه که هر اتقاقی که تو زندگیت میوفته از قبل بدنیا اومدن نشونت دادن و خودت انتخاب کردی پس حتما درسی حکمتی چیزی توش هست و خیلی سخت نگیر بسپر به سرنوشت و قسمت و اینجورچیزا بالاخره یه ادمی میاد تو زندگیت که میفهمی بقیش همش وقت تلف کردن الکی بوده یکم زیاد شد گلم امیدوارم کمکی کرده باشم

خیلی ممنونم از اینکه وقت گذاشتی و نوشتی عزیزم🩷

دیشب هر چی ک ازش داشتم رو پاک کردم و تمام شماره هاش رو هم ک داشتم تو اپلیکیشن های مختلف بلاک کردم و الانم متوجه شدم ک من رو بلاک کرده و واقعا بابتش خوشحالم و دستش هم درد نکنه یعنی دیگه احتمالا هیچوقت برنمیگرده و اذیت نمیشم دوباره

راستش خانمی دیگ هیچ حرفی تو دلم نسبت بهش نیست یعنی ب طور کامل سرد سرد شدم من خیلی تلاش کردم واسه موندن و بودنش و حتی ی جاهایی خودم رو هم ندید گرفتم ک رابطه مون اوکی باشه خیلی از خودم زدم دیگ تث ذهنم حتی دیگ حرفی هم نیست ک بخولم بزنم براش واقعا

چشم حتما ولی بار اول مون نیست ک قطع ارتباط میکنیم و این مسائل همیشه وجود داشته و من دیگ بابت این یکی حتی ی روزم نمیخوام ناراحت باشم چون ارزش نداره خیلی اذیتم کرد دیگ هیچی از دوست داشتنش هم تو دل من باقی نمونده

دقیقا میخوام همون طور ک شما گفتی لولم رو ببرم بالا و این ادم رو واسه همیشه تموم کنم تا جا واسه ادمای خیلی بهتر و خفن تر باز بشه...

اوم بابت وقتی ک گذشت دیگه ناراحت نیستم شاید این چیزا باید میشد ک خودم رو بیشتر دوست داشته باشم و برای خودم بیشتر ارزش قائل باشم

اره خانم حرفات خیلی مفید و قشنگ بود🫶🏻💕

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

قربونت🩷 کلا پسری که بلاک کنه کنسله😅برگشتم ولش کن بابا چیزی که زیاده پسره.بنظرم تو کوتاه اومدن شاید زیاده روی کردی همیشه همینطوریه مردا معمولا قدر فداکاریو نمیدونن یجا خونده بودم وقتی مثل مامانش رفتار کنی اونم همینطور میشه یعنی پسرا بعد بلوغ دوست دارن از مامانشون فاصله بگیرن چون فکر میکنن بزرگ شدن و مامانی نباشن پیش دوستاشون و کلا حسیم ندارن به مامانشون.قدر و ارزش خودتو بدون با یکی بیشتر از یه بار کات نکن اگه دوستت داشته باشه یا سرنوشتت باشه باور کن جنگم میشه ولی نگهت میداره.جا واسه ادمای بهترو خوب اومدی👍منم همینطور.دقیقا.موفق باشی گلم👭

قربونت🩷 کلا پسری که بلاک کنه کنسله😅برگشتم ولش کن بابا چیزی که زیاده پسره.بنظرم تو کوتاه اومدن شاید ...

نمیدونم ی سری وقتا دلم تنگ میشه براش میگم کاش اینجوری نمیشد

راستش خیلی کات کردیم و برگشتیم بار اول هیچ کدوم مون هم نیست😂

بنظرم میخوای دوباره اوکی شی باهاش🫠حق داری دلت تنگ بشه ولی ببین اونم دلش تنگ میشه کاری میکنه یا نه تنهایی یه طرفه تلاش نکن اینجوریم نباش که دم به دقیقه بری و بیای و اونم عادت کنه و هرسری باخودش بگه بازم میاد

بنظرم میخوای دوباره اوکی شی باهاش🫠حق داری دلت تنگ بشه ولی ببین اونم دلش تنگ میشه کاری میکنه یا نه ت ...

نه خانمی حقیقتا دیگه نه خیلی اذیتم کرده منظورم فقط این بود ک ما خیلی کات کردیم و دوباره برگشتیم پیش هم ولی این بار اخره دیگه یه سری حرفا گقت ک هیچ جوره نمیشه بخشیدش.

حتی اگه دلش هم تنگ بشه مهم نیست بین ما یه سری چیزا شکسته ک نباید شکسته میشد...

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز