2821
2789

مثال یکی از اقوام ما دخترخانوم ۱۳ سالشه استوری میذاره (از قوی بودن خسته ام دلم میخواد یکی مراقبم باشه )

حالا این درصورتی هست که مامان و بابای جوون و خیلی خوبی داره وضعیت مالی خوب

ظاهر و تیپ خیلی عالی ....

یعنی هیچ مشکل بزرگ و خاصی توی زندگیش نیست

واقعا منو به فکر فرو میبره

با زمان خودم مقایسه میکنم ما چقدر حال و هوامون فرق داشت

چی شده که اینطوری شدن بنظرتون!؟

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

حس میکنم مجازی خیلی نوجوونارو بی هدف کرده

تنها دغدغه اکثرشون دوستی با جنس مخالف و عرض اندام به اوناست

کمتر نوجوونی رو میبینم مخصوصا تو دخترا که به فکر استقلال و کاریزما و آینده باشه ترجیحششون راه اسونترو انتخاب کردنه

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

نوجوونا اینجورین دیگه. مثلا اگه مامانشون یه جمله بهشون تذکر بده ممکنه ازش کوه بسازن و چند تا استوری خیلی غمگین بزارن. چند ساعت بعدم خوشحالن و میخندن. ما هم یه روزی همینجور بودیم نوجوونی

افسرده ان، و کاری ام نمیشه کرد. اکثرا خونواده یا جامعه این بلا رو سر این بچه ها میارن.

ولی مستقل تر و بهترن، از نظر آگاهی واقعا کامل ان

و تن، فدای وطن...🤍 به فرزندان خود عشق، هنر و موسیقی بیاموزید تا به خاطر آبمیوه، کسی را نکشند...!🌿اگه ظاهر مهم تر از باطن بود، خدا جسم رو میگرفت، نه روح رو...👌🏻🌚 خانومای خوشگل باهم problem ندارن💆🏻♀️💞 متعهد به عشق بچگیم💍🤍کسایی که هنوز به بلوغ فکری نرسیدن و تفکرات دوقوزآبادی دارن منو ریپلای نکنن❗اگه جز مذهبیون افراطی، زن ستیز ها، و حامیان کودک همسری هستین، با من هم صحبت نشید، ممنونم...!🌻❌درخواست دوستی آقایون رو نمیپذیرم❌ ..مظهرالعجایب«BUL»🍇💫

احتمالن پدر مادرش زیاد بهش محبت نمیکنن تحویلش نمیگیرن

اتفاقا یکی از نزدیکان من هست

نمیگم خییییلی قربون صدقش میرن اما خوبن درکل

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

کلا از یکی از مشکلاتی که به شخصه ازش رنج میبرم اینه که نمیدونم از زندگی چی میخوام و یا پیدا کردن دید خیلی گسترده از اطرافه که نمیتونیم بهش برسیم یا با شرایط زندگیمون سازگاری نداره یا اهدافی که هرچی تلاش کنیم بازم تهش هیچه خیلی فاکتور ها هست که تاثیر داره

طبیعیه خب تو اون سن...خیلی از نوجوونا احساس می کنن که آره یه سری مشکلات کوچیک براشون هضمش خیلی سخته و دوست دارن به قول خودشون فاز دپ بردارن...با اصلاً مشکلی ندارن ولی اون فاز غم و همزاد پنداری رو دوست دارن بعداً خوب میشن.

فقط 16 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

«««««««««««««««««تیکر تولد 2 سالگی دوقلوهام»»»»»»»»»»»»»»/////////مادر شدن زیبا ترین شادی دنیاست،و تو نمی دانی من برای داشتنت چه قدر به اشک هایم لبخند زدم...

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز