2821
2789
عنوان

اگه ازم خوشش نیاد چی🥲

533 بازدید | 16 پست

بچعا من از این پسره ی مدتی بود خوشم میومد چند

روز پیش از رابطه قبلیم کامل اومدم بیرون و دوستم چون با این پسره آشنا بوده شماره منو داده بهش

اینم پیام داد واقعا خوشحال شدم چون یکی دوسالی بود از دور دوسش داشتم حالا زفیقامون اوکی کردن چند تایی با این پسره بریم بیرون ولی من حس میکنم ازم خوشش نمیاد حس میکنم از من سر تره من اوکی ام خب

ولی نمیدونم چیکار کنم

چحوری تو این مورد اعتماد بنفس ام بیشتر کنم؟؟؟

یعنی چی ازم سرتره؟ایشون چ برتری دارن؟دانشمندن؟کره ماه رفتن؟خودتو کوچیک نبین پسرا هیچ پخی نیستن

پروف خودمم 💖کاربر قدیمی هستم (خانومای خوشگل هیچوقت باهم پرابلم ندارن ❤️💅🏻 درخواست دوستی قبول نمیکنم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بنظرم بشناسش اما یکم ب خودت استراحت بده ک فکرت باز بشه تا بعد عاقلانه تر وارد رابطه جدید بشی،الان ممکنه خیلی غیر منطقی پیش بری

🌻💚 ߊ‌ܭَܝ‌ ߊ‌ܢܚࡅ߳ߊ‌ܝ‌ࡅ߳ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ܝ݆ߺࡅ࡙ܭ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ࡅ࡙ܥ‌‌ ࡐ‌ ܢܚࡐ‌ߊ‌ܠܙ ܟܿߊ‌ࡎܨ ࡅ߭ܥ‌‌ߊ‌ܝ‌ࡅ࡙ܥ‌‌ و از دعواکردن لذت میبرید رࡅ࡙ܝ݆ߺܠߊ‌ܨ ࡅ߭ܭࡅ߭ࡅ࡙ܥ‌‌ لطفاً🌻ܟܿܥ‌‌ߊ‌ܨ ܩܣܝ‌ܢ̣ࡐ‌ࡅ߭ܩܢ ܫߊ‌ܢܚ݅ܧࡅ߳ܩܢ ࡐ‌ܢ̣ܝ‌ߊ‌ܨ ܣܩܘ ܥ݆ࡅ࡙ܝ̇‌ ܢܚ݅ܭܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ🌱💚

عزیزم رو اعتماد ب نفست کار کن پسره حتی اگ خوشش نیاد ازتا وقتی ببینه تو اعتماد ب نفس داری جوری کم کم عاشقت میشه ک خودتم اونطوری عاشق خودت نیستی

هم پسرمه، هم بابامه، هم پناهمه، هم تکیه گاهمه...! خلاصه که همه دار و ندار دختر کوچولوشه😍♥

مگه جنس تو ویترین مغازه ای که منتظری کسی از تو خوشش بیاد و ببرتت باهات بازی کنه ؟؟

تویی که میبینی نوشتم متاهل و متعهد بازم درخواست میدی .بیغیرتی همین؛ ناموس سرت نمیشه اگر سرت میشد به زنهای متاهل درخواست نمیدادی.حتما برو تو دستشویی و عمیق به سوراخ توش و محتویاتش نگاه کن .چون همون چیزیه که تو مغزتع ....تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔