2777
2789
عنوان

بهترین حستون چی بوده؟

309 بازدید | 33 پست

بچه ها بهترین کاری که انجام دادین یا بهترین حسی که تا. حالا داشتین چی. بوده که احساس کردین خوشبختین؟

😉 

آقایون داداشام لطفا زیر خط فقر یکم دوستانه تر بشینید بقیه هم جا شن راستی دوستان چهار درصدیی که بالای خط فقرن ، احساس تنهایی و پوچی و خطر نمیکنین؟🤔چطوری نمیترسین تنهایی بالای خط فقر زندگی میکنین اصن بالای خط فقر ی حس عجیبیه مث بیابون برهوت میمونه کسی توش نیست😐 چیه نکنه تویی ک داری میخونی هم از خودمونی کلک😂 اصن چرا همه چی ایقد گرونه؟😒چرا من چاقم؟🙄 چرا من تو تابستون باید ساعت هشت صب کلاس داشته باشم؟😐چرا وقتی ازدواج کردی بعد از چند سال میای عکستونو میذاری میگی من و شوهرم ب هم میایم یا ن؟🤦حالا مثن ب هم نیاید میخوای چ کار کنی اسی جون؟طلاق میگیری گلم؟😒 فقط اعصاب خودتو خراب میکنی😁  چرا ترامپ زیر چشماش ایقد سفیده؟😑چرا تو داری امضامو میخونی؟😂چرا به هایده میگن یه خواننده ی لس آنجلسی...؟چرا کرمانشاهیا بعد از دوسال هنوز خونه ندارن ؟چرا امسال سیل اومد؟چرا نذاشتن جنازه ی فرهاد توی ایران خاک بشه؟چرا سزارین توی ایران اختیاری نیست و زنان حامله برای ب دنیا اوردن فرزند باید کلی استرس داشته باشن؟🙁 چرا انقدر ب حرف دیگران اهمیت میدیم؟ چرا اهواز هوا نداره؟چرا مردم تو فقر و گرسنگی دارن زندگی میکنن؟چرا ؟ چرا ؟چرا...؟

وقتی که پرستار صورت پسرمو به صورتم چسپوند

خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄                                                                                                   قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت                      ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤                                                                                                       غصه نخور دیووووونه 😄       کی دیده شب بمونه؟😍                                                                                   بالاخره همه چی درست میشه 😔  درستم نشد تموم که میشه                                                                                         💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شنیدن صدای نفسای عشقم کنار خودم هرشب و هرروز...مث همین الان

ازین حس بهتر سراغ ندارم

یا امام رضا مرسی از هدیه ی قشنگت...😍خودت مراقبش باش....دوستای گلم لطفا واسه سلامتی فندق تو دلم یه صلوات بفرستین...اللهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم....خدایا مرسی😍عشقمو آفریدی😍مرسی واسه اینکه بهترین مرد دنیارو به من دادی💝مرسی که بهترین خانواده ی دنیا رو به من دادی💝ومرسی که مهربونترین خانواده ی همسر رو به من دادی💝و بازهم مرسی که هیچ مشکلی نمیتونه منو ناراحت کنه💝مررررسیییییییی💝

بوسیدن دست مامان و بابام 

لسلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته

به یکی کمک میکنم بهترین

با ادمای نفهم هم کلام میشم بدترین

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)