2777
2789
عنوان

بهترین حستون چی بوده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 33 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تنهایی رفتم حرم امام رضا حاجتی دلشتم حالم به شدت بد بود همون جا حاجتمو گرفتم قابل وصف نیست حتی با مادر شدنم قابل قیاس نیست

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

وقتی که پسرم دنیا اومد گذاشتنش بغلم صورتشو گذاشت رو صورتم آروم شد  

پسر یعنی یه اتاق پر از اسلحه و توپ و ماشین اسباب بازی  پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس پسر یعنی یه کمد کفش و کلاه و لباس اسپرت  پسر یعنی کراوات و پاپیون کت کوچیک مردونه  پسر یعنی بوی مردانگی در حین کودکی  پسر یعنی یه نمونه کپی شده سایز کوچیک از عشقت  پسر یعنی تکیه گاه مادر  پسر یعنی امید آینده پدر  پسر یعنی ولی عهد خونه  من و بابایی عااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من
امروز وقتی هر ماشینی یا عابر پیاده از کنارم رد میشدتو دلم واسشون دعا میکردم،خیلی حس خوبی بود واسم

آخی چه مهربون...

به نظر من دعا در حق دیگران کردن تاثیر و انرژیه مثبتش به خودمونم برمیگرده...

پسرم قلب منه❤️دخترم نفسمه🩷

راستش میگم ولی ته دلم دلم نمیاد بگم 

امروز دختر هشت ماهه ام تو بغلم نشسته بود آب میخورد یه دفعه وایساد برگشت بالا و به من خیره شد تو چشام و لبخند ملوسی زد که نمیتونم حسش رو وصف کنم 

من دو بار توی اهواز استند اپ صحنه ای داشتم و قبل از اجرا خیلی. استرس داشتم چون نویسنده من بودم ولی بعد وقتی دیدم میخندن احساس کردم خیلی خوشبختم

😍 

آقایون داداشام لطفا زیر خط فقر یکم دوستانه تر بشینید بقیه هم جا شن راستی دوستان چهار درصدیی که بالای خط فقرن ، احساس تنهایی و پوچی و خطر نمیکنین؟🤔چطوری نمیترسین تنهایی بالای خط فقر زندگی میکنین اصن بالای خط فقر ی حس عجیبیه مث بیابون برهوت میمونه کسی توش نیست😐 چیه نکنه تویی ک داری میخونی هم از خودمونی کلک😂 اصن چرا همه چی ایقد گرونه؟😒چرا من چاقم؟🙄 چرا من تو تابستون باید ساعت هشت صب کلاس داشته باشم؟😐چرا وقتی ازدواج کردی بعد از چند سال میای عکستونو میذاری میگی من و شوهرم ب هم میایم یا ن؟🤦حالا مثن ب هم نیاید میخوای چ کار کنی اسی جون؟طلاق میگیری گلم؟😒 فقط اعصاب خودتو خراب میکنی😁  چرا ترامپ زیر چشماش ایقد سفیده؟😑چرا تو داری امضامو میخونی؟😂چرا به هایده میگن یه خواننده ی لس آنجلسی...؟چرا کرمانشاهیا بعد از دوسال هنوز خونه ندارن ؟چرا امسال سیل اومد؟چرا نذاشتن جنازه ی فرهاد توی ایران خاک بشه؟چرا سزارین توی ایران اختیاری نیست و زنان حامله برای ب دنیا اوردن فرزند باید کلی استرس داشته باشن؟🙁 چرا انقدر ب حرف دیگران اهمیت میدیم؟ چرا اهواز هوا نداره؟چرا مردم تو فقر و گرسنگی دارن زندگی میکنن؟چرا ؟ چرا ؟چرا...؟
من ک فقط صدای خروپف میشنوم😕

همون منظورمه😂

بخدا همین برام اوج خوشبختیه

یا امام رضا مرسی از هدیه ی قشنگت...😍خودت مراقبش باش....دوستای گلم لطفا واسه سلامتی فندق تو دلم یه صلوات بفرستین...اللهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم....خدایا مرسی😍عشقمو آفریدی😍مرسی واسه اینکه بهترین مرد دنیارو به من دادی💝مرسی که بهترین خانواده ی دنیا رو به من دادی💝ومرسی که مهربونترین خانواده ی همسر رو به من دادی💝و بازهم مرسی که هیچ مشکلی نمیتونه منو ناراحت کنه💝مررررسیییییییی💝

وقتی کنارہ ھمسرم میخوابم یہ آرامشی دارم کہ بھترین حسہ و البتہ زیباتر از اون زمانیہ کہ مامانم چرت میزنہ روی مبل و من نگاھش میکنم واقعا احساسہ خوشبختی میکنم خدایا شکرت مادرم ھست خدا ھمہ ی مادرارو حفظ کنہ

دعا کنید خالہ بشم😢 ( ھفت ماہ فقط تا کنکورم موندہ روزی یہ ساعت سایت میام بیشتر اومدم تذکر بدین ممنونم دوستای گلم )
آخی چه مهربون... به نظر من دعا در حق دیگران کردن تاثیر و انرژیه مثبتش به خودمونم برمیگرده...

عزیزم مهربونی از خودته🙊

.

دقیقا😍

فکر نمیکردم انقد اثر داشته باشه ها،ولی با هر دعایی ک میکردم قند تو دل خودم آب میشد😄

صلوات میفرستین واسه آرامشم؟