تو ساختمان ما با دختر من ۷تا بچه هست ۳تای این بچه یکی پشت یکی مریض شدن استفراغ میکنن دوشب بعد خوب میشن دختره من ۲ سالشه میترسم خدای نکرده دختره منم بگیره پریشب پسر همسایه مون گرفت امروز بهتر بود الان صدای همسایه بالایی میاد که دخترش گریه میکنه انگار اونم مریض شده خیلی میترسم چیکار کنم به دختر من نرسه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دركائنات كاستى وفقر وجود ندارد زيرا كائنات منبع همه ى انرژى وثروتهاى روى زمين است پس من ميخواهم واو ميدهد😍 خداياشكرت كه تمام درهاى سلامت ورحمت وثروتت برويمان باز است🙏
ببین شنیدم سرکه رو تو اب بجوشونی در حال جوش درشو باز بذاری هم خوبه ی سرچ بکن
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟
دکتر دختر من ی اسپری داده میگه اینو بزنی تا بتونه جلوگیری میکنه از گرفتن ویروس.اما نه همش
گه گاه ک جاهای خیلی شلوغ میری بزن
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟