2777
2789
عنوان

مادرا خواهشا بیاید کمکم میترسم

283 بازدید | 35 پست

تو ساختمان ما با دختر من ۷تا  بچه هست  ۳تای این بچه یکی پشت یکی مریض شدن استفراغ میکنن دوشب بعد خوب میشن دختره من ۲ سالشه میترسم خدای نکرده دختره منم بگیره پریشب پسر همسایه مون گرفت امروز بهتر بود الان صدای همسایه بالایی میاد که دخترش گریه میکنه انگار اونم مریض شده خیلی میترسم چیکار کنم به دختر من نرسه 

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهداشتو رعایت کنو نزار به اونا نزدیک شه

خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄                                                                                                   قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت                      ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤                                                                                                       غصه نخور دیووووونه 😄       کی دیده شب بمونه؟😍                                                                                   بالاخره همه چی درست میشه 😔  درستم نشد تموم که میشه                                                                                         💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔

اسفند دود کن میکروب کشی بشه

پیاز رو نصف کن بذار جاهای مختلف تو خونه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
بزار دخترت تو خونه باشه. نزاره بره پیششون

چندیبار این ساختمان یکی مریض میشه میرسه به دختر من همش فک میکنم اگهدهم نره باز یه جوری ویروسه میاد چیکار کنم خیلی امشب ترسیدم

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ.
خونه همه جاش اژیر داره نمیشه اسفند دود کنم  پیاز خوبه

آژیر رو خاموش کن من خاموش کردم کلا

خدایا به بزرگیت قسمت میدم سایه هیچ پدر مادری رو از روی سر فرزندانش کم نکن