2777
2789

360  پرس غذا سفارش دادیم دوست صمیمی شوهرم با صاحب تالار دوست بودن و کاری واسش انجام داده بود یه بلیط پیشش داشت که اونم از ما فقط پول غذا رو گرفت یک میلیون و نیم حتی ارکست هم پول نگرفت سال 88

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جمعا هزار و صد نفر شایدم بیشتر ورودی تالار شد سه ملیون اما غذا و میوه و شیرینی خودمون اماده کردیم پد ...

وای چخبر بوده😯

چقدر مهمان

سخت است آزاد کردن نادان هایی که زنجیر خود را میپرستند.

اونایی که بالای 30،40 میلیون خرج کردن،میشه بگین چطوری بوده که انقد شده،والا من سال 91 عروسی گرفتم ورودی ندادیم،واسه 450 نفر جوجه و مخلفات و نسکافه و موزیک با خودشون،شد 5 ت،حدود 1ت میوه(3 نوع)و شیرینی،1300 اتلیه کلا(البوم دیجیتال و باغ و کلیپ)500 ارایشگاه تو ونک،300 لباس عروس،خیلی هم عالی بود والا،با همه خوش گذشت

پیر شدن دقیقا از جایی شروع میشه که شب ها به جای رویاپردازی برای آینده،با خاطرات گذشته به خواب میری
بله ما دارین البته فامیلای شوهرم خیلی گدا بازی در میارن جوری شد که ما  1/5 پول غدامون هم در نیو ...

ماهم داریم ولی رسمه باید۱۰۰ ب بالابدن برا عروسی ماک شوهرم پسر اوله مهموناشون زیاده و فامیل زیاد دارن ۸۰.۹۰ تومن پول میشه یه جوری خرجه کله عروسی درمیاد

و عشق یک بیماری بدخیم روحی بود...

سلام عزیزم 

فکر کنم ۱ میلیون تومن با ۳۵ نفر مهمون سال ۸۱

ی مهمونیه خونوادگی بود ولی لباس دوختم ارایشگاه رفتم و عکاسم اومد ازمون عکس گرفت چن همسرم اتلیه دوست نداشت

ب همه هم و صد البته ب خودم خیلی خوش گذشت چن خیلی خودمونی و خوب بود😊

گاهی سکوت بهترین کلام است
شب حنا و جشن عروسی باهم۶۰تومن با ۴۰۰مهمون

خدایی 60 ت پول عروسی دادی؟قابل هضم نیس واقعا،البته حتما داشتی و دوس داشتی، خرج کنی خدا بیشترش کنه

پیر شدن دقیقا از جایی شروع میشه که شب ها به جای رویاپردازی برای آینده،با خاطرات گذشته به خواب میری
اونایی که بالای 30،40 میلیون خرج کردن،میشه بگین چطوری بوده که انقد شده،والا من سال 91 عروسی گرفتم ور ...

عزیزم من سه نوع شام داشتم با دسر مخلفات و کافه هم داشتم  

اتلیه رو شهر خودم انجام ندادم از شیراز اوردم ۱۷ تومن فقط هزینه عکاسی و کلیپم شد البوم اسپرت و ... 

کرایه لباسم ۳ تومن بود... هزینه سفرم ۴ تومن گروه نوازنده ۴ تومن تازه من هزینم بیشتر چیزی که گفتم شد با همسرم که حساب کردیم حول و هوش ۸۰ شد خیلی چیزارو فاکتور گرفتیم

چه بركتي دارد دوست داشتنت خدااا...💓