2821
2789
عنوان

اولین فرنی نوزاد

322 بازدید | 11 پست

بچه ها اولین فرنی رو چطوری درست کردید و اینکه نوشته آخرش یه پیمانه شیرخشک اضافه کنیم یعنی شیر خشک رو توی آب گرم حل کنیم بعد به فرنی اضافه کنیم یا نه فقط یه پیمانه شیرخشک رو بریزیم تو فرنی و هم بزنیم؟

امضام

من از قانون جذب معحزه ها دیدم.پارسال با چند نفر گروهی شکرگذاری و قانون جذب کار میکردیم همه ما یه معجزه هایی دیدیم.یکی رفت سرکار.یکی ازدواج کرد.یکی با همسرش رابطه اش خوب شد و.....الانم دوباره میخوام بصورت گروهی شروع کنم گروه تو روبیکاست از اینکه یکی به وسیله من به خواسته اش برسه خوشحال میشم اگر روبیکا ندارید همینجا بپرسید جواب تونو میدم(هدف من کمک رسانی به آدماست نه چیز دیگری🥰) اگر تو گروه نشد بیاین عضو چنل شید تا پی وی تون لینک و بفرستم@shokrgozari90❤️❤️❤️❤️https://rubika.ir/joing/BACDEBGDI0UBGIEAFPARYVEIDVUHYDSX

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

یه قاشق چایی خوری ارد برنج ایرانی را با اب جوشیده قاطی کن بزار رو اجاق . وقتی پخت و لعاب دار شد بزار خنک شه بعد یه پیمونه پودر شیر خشک رو بهش اضافه کن

متولد 1337. سه فرزند و 4 نوه.

چرا انقدر تو همه تاپیکا اصرار داری که امضاتو بخونن؟؟

🙄مگه چیزی بهم میرسه؟

میخوام دیگران حالشون خوب شه به خواسته هاشون برسن

من از قانون جذب معحزه ها دیدم.پارسال با چند نفر گروهی شکرگذاری و قانون جذب کار میکردیم همه ما یه معجزه هایی دیدیم.یکی رفت سرکار.یکی ازدواج کرد.یکی با همسرش رابطه اش خوب شد و.....الانم دوباره میخوام بصورت گروهی شروع کنم گروه تو روبیکاست از اینکه یکی به وسیله من به خواسته اش برسه خوشحال میشم اگر روبیکا ندارید همینجا بپرسید جواب تونو میدم(هدف من کمک رسانی به آدماست نه چیز دیگری🥰) اگر تو گروه نشد بیاین عضو چنل شید تا پی وی تون لینک و بفرستم@shokrgozari90❤️❤️❤️❤️https://rubika.ir/joing/BACDEBGDI0UBGIEAFPARYVEIDVUHYDSX

پودربرنج یه قاشق چایخوری با یه لیوان سرخالی آب بزار بپزه

از حرارت که افتاد شیرخشک کمی قاطی کن در حد یه پیمانه

قبلش با اب قاطی نکن و حرارت هم ندش

کاربری قبلیم پرید🥲

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز